Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

1000072649.webp

Lin Manuel Miranda Hamilton GIF

Bunların hayatı yok herhalde, her maç yayındalar. Dışarı çıkarsın, eşin dostun akraban ile izlersin, olmadı kafa dinleyip tek izlemek istersin. Hem konuşup hem maç mı izlenir sürekli.

Sadece maçlarda değil ki gün içinde de sürekli açık bu space odaları hiç sıkılmadan aynı konuyu akşama kadar konuşuyorlar sesli sistem olmasa vallahi ölü internet teorisine hizmet eden botlar diyeceğimde herifler gerçek bir de çok garip, sanırım kişisel hesaplarından para falan kazanıyorlar yoksa akıl karı iş değil.

Adamlar tamah ediyo, canları şamp ligi çekiyo, ama olmuyor, üzücü 🙃

SmartSelect_20250807_005754_Samsung Internet.webp

Berkay ne dedi adam, bilgi verdi, vermesin mi?!SmartSelect_20250807_005706_Samsung Internet.webp
Not: Feyenoord'lu Hacı Musa'nın skoru takımı lehine 2-1 getiren son dakika golünde antucuların masum tepkileri...

tff konusunda en buyuk rezillik biz ,8jk ve lazyo bu 3ü sezon boyunca istifa dediler ama utanmadan gidip ibra ettiler olumsuz oy bile vermediler
şimdi hangi yüzle sezon ortası istifa dyeceksin
bizim yönetim gerçeten cok cok kötü
geçen gün lübe mi lobe mi nedir yabancı asıllı muhtemelen bir karı küfürler etmış gs kulubune 1 yönetici cıkıp noluyor demedi

fenerde ise ali bence kongreyi eylüle bırakarak agır sacmaladı ,transferde zaten herkesten veto yedigi için delirmiş durumda ucl elemelerınde tokat yerlerse bunların kongre kavgalı geçer benden söylemesi cünkü herifler aleni alkol alıyorlar : )

geçen seneki pisliklerin benzerleri olacaktır hakemler tarafından ve tff tarafından ama bunun bir sebebide saydıgım 3 kulubun baskanları

ali nin kerem hakan ve gs li oyuncuları isteme sebebi tamamen low iq kendi koyun kitlesini seçim öncesi oy icin garanti hale getrmek bakın ben gs li adamları alıyorum algısı ki onuda beceremedı
ki adım gibi eminim mou keremi istememiştir bile

lakin bizde ucl +lig yani 3 kulvar icin yeterli degiliz hatta ciddi eksık kadromuz ortasada sdece 3 adam var
Hepsinin başında iyi yada kötü bir kitleye mensup kişiler var. Dursun'u severiz ama oda dahil maalesef. Emir geldi mi hiçbiri ses çıkaramıyo. Emir kimden geliyo bilmiyorum artık.

Geri
Üst Alt