Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Mal yemin ederim ya adam fiyat olarak ucuz demiş aw beygiri ya sanki alalım demiş gerçi onuda diyebilir sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal yemin ederim ya adam fiyat olarak ucuz demiş aw beygiri ya sanki alalım demiş gerçi onuda diyebilir sıkıntı yok
Antu benim için artik 3. tercih durumunda dostum.Antudan buraya bakan varsa Dorukun hesabı ifşalayacağım artık bende rahatsız olmaya başladım.
Adamın işi gücü yok sabah akşam antudan geziyor. Tamam aramızda rekabet olabilir ama artık bu eleman centilmentik sınırlarını aşmaya başladı. Bana alper1908 hesabından özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Yapı asıl buradan başlıyor, bende itirafçı olmak istiyorum.
Ne mutlu Türkiyeliyim
Saygılarımla
Forumfb'ye kolayca üye olabilir miyiz?Antu benim için artik 3. tercih durumunda dostum.
Forumfb deyim
Herşey serbest olabilirsinForumfb'ye kolayca üye olabilir miyiz?
Ne var adamın yazdığında da almış kendi forumunda paylaşıyor anlamadım. Haziran'da Sane, Temmuz'da Osimhen çeken takımın taraftarı olarak Donnarumma'yı 30'a alalım da diyebilir ayrıca. Ne yiyor ne içiyor bu laleler merak ediyorum.
Sane’nin başlaması için zehirli ok atıldı
İyice holigana döndü bu da. Kulüpler maaş bildirimi mi yapıyor uefaya
Ne diyor?antep td si ağlıyor
penaltı değildi, hakem gs yi koruduNe diyor?