Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Lan Galatasaray'a penalti vermek yasak mi yaw? Bunlar niye boyle? Kirmizi kart yanlismis. Niye yanlis? Hakem gozunun onunde olani vermedi. 1 dakika sonra VAR cagirdi da oyle verdi. Satilmis kalemlerinizi kirayim.
Bana en acayip geleni de ikinci penaltıda Barış'ın ayağına aldığı darbeyi yavaş çekim oynatıp o kadar da sert vurmadı demeleri oldu. Hayvan gibi tekme yiyor bileğe.

Bana en acayip geleni de ikinci penaltıda Barış'ın ayağına aldığı darbeyi yavaş çekim oynatıp o kadar da sert vurmadı demeleri oldu. Hayvan gibi tekme yiyor bileğe.

Sert vursun vurmasın, temas var orada. Premier Ligde hem penaltı hem sarı verirlerdi hiç kimse de şikayet etmezdi.

İyice holigana döndü bu da. Kulüpler maaş bildirimi mi yapıyor uefaya

uefa'nın gayr-ı resmi rakamları dediği "capology.com" diye bir site var, onu diyordur. önce vikipedia'yı resmi kaynak zanneden altan tanrıkulu, şimdi de bu. bu adamlar bu işten ekmek kazanıyor bir de.

o sitede takımların maaş skalaları derleniyor. aslında keyifli bir içerik. brüt maaşlar yazıyor. (%40 vergili). zaten kulüpler maaş vergi ödemelerini devletten amatör branşlara destek teşviği sebebiyle geri alıyor. (bu parayı kim ne kadar amatör branşlara harcıyor orası muamma tabi). tüm kulüpler için geçerli bu.

o sitede pek çok veri de güncel değil. mesela gs'ın net maaş gideri şu an 68 m euro bandında gözüküyor. bu 68'in içinde bazı giden oyuncular var, yunus'un eski sözleşmesi baz alınmış vs vs gibi.

fb'ın john duran isimli oyuncusu daha eklenmemiş mesela, o haliyle fb net 53 m euro seviyesinde.

bu herifin demek istediği aslında özünde doğru bu arada. özellikle şampiyonluk mücadelesi veren takımların bu kadar yatırım yaptığı bir ligde saha zeminleri bu şekilde olmamalı, evet. ancak herifin bu argumanı verirken seçtiği yol, kullandığı kelimeler, yaratmaya çalıştığı algı.

koskoca adamlar hala daha tvlerde fanatizm kasıyorlar. insan utanır azıcık ya.

Yemin ederim deli meli diyorlar da tek akıllı fbli bu Delil. Barış Alper’i düşürdükleri penaltıda ben de “ulan mal böyle topa mı girilir” demiştim Antepli oyuncu için Delil de öyle diyor. Demeki delilin kafa Ali’den daha iyi çalışıyor fbnin açıklamaya bakarsak.

Geri
Üst Alt