Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bunların İsmail'i hoca sanması fena yarıyor ya. Herif 2 defa geldi, ikisinde de 2. oldu ve hala adamı yediniz, o olsaydı böyle olmazdı filan deniyor, ne diyeyim bilmiyorum ki. Dünyada mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp takımı 2 defa 2. yapmış bir adamı yana yakıla takımın başına 3. defa getirin diyip ortalığı velveleye veren başka akıllı var mı acaba. 🤣🤣🤣🤣

Bunların İsmail'i hoca sanması fena yarıyor ya. Herif 2 defa geldi, ikisinde de 2. oldu ve hala adamı yediniz, o olsaydı böyle olmazdı filan deniyor, ne diyeyim bilmiyorum ki. Dünyada mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp takımı 2 defa 2. yapmış bir adamı yana yakıla takımın başına 3. defa getirin diyip ortalığı velveleye veren başka akıllı var mı acaba. 🤣🤣🤣🤣
Eninde sonunda Mourinho’yu yollayıp İsmail’i geri getirecekler harbiden bu enayiler

Ulan hani Feyenoord maçı sonra yıllardır bekledikleri FB ruhunu (! :D) görmüşlerdi, FB yüzyılı başlamıştı, Mou farkını koymaya başlamıştı... Bunlarda hiç vefa da yok. 🤣
Artık dalga geçmek şahsen beni o kadar da mutlu etmiyor, sıradan bir mevzuya döndü çünkü.
Motombo bulsalar yine 5 atarlardi

Bakin size fener taraftarinin cogunun en azindan antuya yazanlarin tamaminin ne kadar geri zekali olduğunu kanitlayayim.

Bahsettigi pozisyonu izlerken ogluma dönüp "bizim yardimci antrenor 4.hakemle boyle bir gülüşmeli sahne verse fener acil aciklama yapardi " dedim.

Ulan geri zekali o 4 hakemin gulustugu mourinhonun yardimcisi olan sahsi hadi tanimiyorsun ulan uzerinde formaniz var a beyinsiz

Ekli dosyayı görüntüle 299105

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahanda bu da kaniti20250816_235753.webp

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt