Demir Türk
Kırmızı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 2.411
- 2.048
- 998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlari mi demis harbiden? Tazminat loading
Puhahaha mükemmel 30 cm suya yatmış bir de agshdhdhsnd. Biz her zaman GSC için çalışıyoruz tatile vaktimiz yok :/Seninde @Emrah Yıldırım tatil planın var mı üstat? milletin admini geziyor
Ekli dosyayı görüntüle 299487
Peki 27 üyenin affına ne diyorsun?Puhahaha mükemmel 30 cm suya yatmış bir de agshdhdhsnd. Biz her zaman GSC için çalışıyoruz tatile vaktimiz yok :/
Hangi yapay zeka böyle malca bir görüntü oluşturabilir kiAbi selami de Souza fotoğrafları yapay zeka gibi
Koduğumun maydonozlarının forumunda zaten 30 kişi kaldı 27sini banlamış bakmış yazan yok geri kaldırmışPeki 27 üyenin affına ne diyorsun?![]()
seni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.Seninde @Emrah Yıldırım tatil planın var mı üstat? milletin admini geziyor
Ekli dosyayı görüntüle 299487
Abi gerçekten özür dilerim fotoğrafın sana ait olduğunu bile bilmiyordum. Inan ruhum sıkıldı şuan yemin ederim bir daha yapmayacağım bu foruma dahi girmeyeceğim. Sana özelden telefon numaramı atacağım bir görüselim. Allah aşkına abartma ya alt tarafı futbol atışması sende bizi paylaşın. Gülüp eğleniyoruz art niyetimiz yok.seni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.
iyice oku, avukatım bugün bursa asli hukuğa dilekçeyi teslim edeceğini söyledi.
![]()
Compress PDF | Reduce PDF File Size Online for Free
PDF too big? Compress your PDF files in seconds. Our PDF compressor reduces PDF size without losing quality. No signup to start, no watermarks on your docs.smallpdf.com
dürüst olsaydın bir hafta önce özür dilediğin gibi bana ve arkadaşlarıma bulaşmayı da kesmiş olurdun. fbforum üyeliğinde banlandı hadi git şimdi.
Ulen Selami hahahah o havuzda ki poz nedirseni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.
![]()
PDF too big? Compress your PDF files in seconds. Our PDF compressor reduces PDF size without losing quality. No signup to start, no watermarks on your docs.smallpdf.com
dürüst olsaydın bir hafta önce özür dilediğin gibi bana ve arkadaşlarıma bulaşmayı da kesmiş olurdun. fbforum üyeliğinde banlandı hadi git şimdi.
Sakin ol harun abiseni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.
![]()