Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.913
- 33.827
- 2.478
Noluyo anasini satim, noluyo ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attığınız linkin süresi geçmiş tekrar atabilir misiniz?seni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.
iyice oku, avukatım bugün bursa asli hukuğa dilekçeyi teslim edeceğini söyledi.
![]()
Compress PDF | Reduce PDF File Size Online for Free
PDF too big? Compress your PDF files in seconds. Our PDF compressor reduces PDF size without losing quality. No signup to start, no watermarks on your docs.smallpdf.com
dürüst olsaydın bir hafta önce özür dilediğin gibi bana ve arkadaşlarıma bulaşmayı da kesmiş olurdun. fbforum üyeliğinde banlandı hadi git şimdi.
Iyi günler Selami bey Alex de Souza ile akrabaliginiz mevcut mudur? Saygilarseni defalarca uyardım benden uzak dur işine bak diye. sen huyundan vazgeçmedin. akrabalarımın isimlerini kullanarak facebook üzerinden arkadaşlık kurup, iznim olmadan fotoğraflarımı ele geçirdin. fbforumda itibarımı zedeledin yetmedin geldin bu iğrenç sitede üstümden prim kastın. yanına kar kaldı sanıyorsun ama senin belan olacağım. tekrar yalvarıp özür dilesende buradan geri dönüş yok.
iyice oku, avukatım bugün bursa asli hukuğa dilekçeyi teslim edeceğini söyledi.
![]()
Compress PDF | Reduce PDF File Size Online for Free
PDF too big? Compress your PDF files in seconds. Our PDF compressor reduces PDF size without losing quality. No signup to start, no watermarks on your docs.smallpdf.com
dürüst olsaydın bir hafta önce özür dilediğin gibi bana ve arkadaşlarıma bulaşmayı da kesmiş olurdun. fbforum üyeliğinde banlandı hadi git şimdi.
Demek bi tatile çıksan İsmail Enver'e kadar affedecenPuhahaha mükemmel 30 cm suya yatmış bir de agshdhdhsnd. Biz her zaman GSC için çalışıyoruz tatile vaktimiz yok :/
Ben tatile çıksam kafam rahat olsun diye forumu kapatırımDemek bi tatile çıksan İsmail Enver'e kadar affedecen
Selami abini yesinlerSelami abi ile 40 dk'dır görüşüyorum arkadaşlar bilgi vereceğim. lütfen bir kez olsun geyiğe son verin ciddi olun. bu işleri birazda siz başıma açtınız
Bu arada ufak bir araştırma yaptım bu necmettin Doruğun ta kendisi bizi trollüyor![]()