Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

HuseyinAkçay · 3dk
Millet skriniar'a bile sallıyorsa biraz da biz futbol'dan anlamıyoruz galiba. Ben amrabat'ı o kadar da kötü bulmuyorum, ondan beter en az 5-6 isim var ilk 11'de.

Bence en zayıf halka szymanski. Asla 11'de olmamalı diye düşünüyorum ama gelen hocalar ona hayran.

Duran +Asensio Başlığından bir enstantane

quasar_1907 · 6 Tem
Henüz tüm transferler bitmedi ama bu iki oyuncu ligin tozunu atar içinden geçer rakiplerin bunlara Coman gibi bir kanat eklenirse Talisca ile birlikte hücum gücümüz harika olur.
Cidden sonunda daha doğru bir transfer politikası var çok şaşırtırcı

ativan · 8 Tem
Bu ikisi gelsin GS den 20 puan fark yeriz

DavidGilmour · 15sa
11 kişilik takımlara gol atamıyoruz; hatta pozisyona giremiyoruz. 10 kişilik takımlara da gol atamıyoruz. Bir de 9 kişilik bir takımı denemekte fayda var.

Bu kazma Nesrin'e 95 dakika tahammül eden bir insanın futbol bilgisinden şüphe ederim.. Talisca bu Duran'dan da Nesrin'den de 10 gömlek iyi forvet. Ölüsü bile bunları gömer.

Oğuz çöp

Kaleci İrfan çöp

Şimo, Fred, Nesrin çöp

Mert çöp

Amrabat çöp

Duran soru işareti

Bu takımdan bir cacık olmaz.
Mesaj DavidGilmour tarafından değiştirildi

AnimaL · 14sa
Rakip 10 kişi kaldığı an Mert - İrfancan değişikliği yapmadın ya aq beyinsizi; cehennemin dibine kadar yolun var, siktir git!!!
Şimanski denen beceriksize vermiş duran topları; bi tane azıcık bişeye benzeyen top attı koca maç vitaminsiz herif!!!
Ali Koç denen akıl fukarası da 7 yıldır bi adam akıllı hoca bulamadı şu takımın başına!!!
Bi düşün yakamızdan be artık!!!

Benfica maçı öncesi

Ge3zeLi · 14 Ağu
Döşer geceriz. Yetti gari

Betman · 14 Ağu
Hazır kaldırmışken sıradaki gelsin.

Vurup geçelim, bekleme olmasın, sıra ilerlesin

stockholm1907 · 19 Ağu
Feyenoord macindan sonra g.tumuz kalkmasin bir tane bile organize atakla buldugumuz set hucumla falan gol yoktu demistim..Duran top( yilda 1 kere olan birsey), savunma hatalari bir de hizli cikisla..Goztepe maciylla indi zaten..

Feyenoordun girdigi ama atamadigi golleri de benfica atar...Benfica feyenoordun cok cokn ustunde bir takim..

Göztepe karsisindaki caresiz oyunu da görünce ben pek umutlu degilim..0-2 falan bekliyorum

Geri
Üst Alt