Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Ekli dosyayı görüntüle 299476

AcidicFlickeringCobra-size_restricted.gif
Bu sey degil mi.. cocugum zeki ama calismiyor sendromu.. Calissa okul birincisi olacak ama calismiyor iste.
Sana kotu bir haberim var abla, senin cocugun gerizekali..

Ekli dosyayı görüntüle 299654

düşünsenize bizim oyuncu alırken kewell tarzı , baros tarzı , falan dediğimizi :D hala appiah emre meirles diyor adamlar ajasadahsh
"X Tarzı" gibi ifadeleri ben Galatasaraylı olarak tek bir adam için kullanıyorum; Abdel Kader Keita

Doyamadık ki herife ondan biraz da. Abdel Kader Keita'dan sonra o tarzda bir kanat oyuncumuz olmadı hiç. Çok acayip bir herifti. Leroy Sane diyeceğim o da farklı tipte bir adam. Bir eşi benzeri olmadığını olamayacağını çok net bildiğim için Gheorge Hagi tarzı bir oyuncu gibi bir ifade kullanmam mesela.

Bunlar zihnen Daumlu Zicolu dönemlerde kaldılar. Çünkü gün yüzü gördükleri, gerçekten eli ayağı düzgün takım olabildikleri, kısmen de olsa winner olabildikleri tek dönem. Kısmen diyorum çünkü en iyi dönemleri olan o zaman diliminde bile büyük travmalar yaşattık bunlara.

Bu doğru ama 1 yandan da geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde kolay kura çektik Okan'dan dolayı başarılı olamadık Avrupa'da..

Bunlar tarih öncesi çağlarda da böyleydiler
Hatırlar mısın bilmem
Eskiden şimdiki süper kupanın adı cumhurbaşkanlığı kupasıydı. Lig şampiyonu ve Türkiye kupası şampiyonu oynardı.
Bir de başbakanlık kupası vardı. Lig 2.si ve kupa finalisti oynardı.
Ben kendimi bildim bileli GS her zaman cumhurbaşkanalığı kupası en çok kazanan takımdı ve öylede kaldı. Biz o kupaları toplarken fener başbakanlık oynuyordu.
Ama kimin kaç kupası var falan muhabbeti olduğunda bu kerizler sürekli bizim başbakanlık kupamız sizden fazla muhabbeti yapardı. : )

Geri
Üst Alt