Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Şu projeyi seneler önce geyiğine antuya açmîştım.

Ekli dosyayı görüntüle 299699
111112312314.jpg

telif hakki yazmis bi de

Sığır Kayseri neden faul yapmadı diye bir düşün. Her maç duran top golümüz var. Oshimen kadroda. Teknik direktörleri yabancı. Bunu görmüş böyle bir önlem almaya çalışmış. Ne olabilir başka. Bilet fiyatını Galatasaray maçlarinda daha pahalı satıcam diyen kayseri başkanı mı satacak maçı. Ula dün oynadığınız kocaeli nin sahibi en büyük sponsorunuz. Kimse ses etmedi bile. Bunlar ne gereksiz akılsız bir güruh ya
Sığır işte, hayır temaslı oynasan ne fark edebilecekti, Sane'yi tutsan Sallai kaçacak, ikisini tutsan Yunus kaçacak hepsini tutsn Osimhen kaçacak :asd: faul yaparsan büyük ihtimal duran top golü atacağız.

telif hakki yazmis bi de
No offence ama benim de naçizane bir önerim var.

Biliyorsunuz Fenerbahçe "he for she" hareketi, euroleage finalinde trans dansçı oynatmak gibi projeler vasıtasıyla cinsiyet ve LGBT+++ çalışmaları ve bunlarla alakalı sorumluluk projelerinde sıkça adından söz ettiren öncü bir camia.

Bu nedenle tam ortadaki tribünü trans bireylere ayırıp adını da "ibne fener" koyarlarsa Dünya çapında ses getirirler. bu güzide camiamiza çocuk tribününden önce ibne fener tribünü kurmalarını öneriyorum. Onlara yakışan budur.

Geri
Üst Alt