Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.595
- 1.619
- 648
Sezon sonunu görmeden tımarhane yolcusu bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı anda Ederson, Akanji, Singo, Bissouma gelir mi acaba yav
Futbolcuları beraberinde ikonlaştıran şey sportif başarı o da var.Kewell da Daddy Cool ile özdeşleşmişti ama bu kadar etki yapamadı mesela,çünkü Fb bizden daha iyiydi o dönemde.Icardi ve Osimhen'in varlığına rağmen,3 sene üst üste şampiyonluk ve derbi galibiyetleri olmasaydı olmazdı bu durumBugün Göztepe'de hastane asansöründe 3 tane ayrı ayrı Icardi formalı çocuk gördüm. Birinin telefonu çaldı zil sesi Aşkın Olayım'dı. Ben ilk kez tanık oldum bu duruma. Daha önce pek görmemiştim.
Hem Icardi, hem de Osimhen süper kahraman gibi çok ikonik adamlar. Ben küçükken de Hagi bana süper kahraman gibi geliyordu.Futbolcuları beraberinde ikonlaştıran şey sportif başarı o da var.Kewell da Daddy Cool ile özdeşleşmişti ama bu kadar etki yapamadı mesela,çünkü Fb bizden daha iyiydi o dönemde.Icardi ve Osimhen'in varlığına rağmen,3 sene üst üste şampiyonluk ve derbi galibiyetleri olmasaydı olmazdı bu durum
Öyle de bu algıyı yaratan şeylerden biri de devamlı gelen başarı,yoksa Fb gibi olsan o etkiyi yapmaz onu demek istedimHem Icardi, hem de Osimhen süper kahraman gibi çok ikonik adamlar. Ben küçükken de Hagi bana süper kahraman gibi geliyordu.
Öyle de bu algıyı yaratan şeylerden biri de devamlı gelen başarı,yoksa Fb gibi olsan o etkiyi yapmaz onu demek istedim
Maalesef; yabancı sınırı olmasa olurdu ama.Aynı anda Ederson, Akanji, Singo, Bissouma gelir mi acaba yav