Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Lan senin neyin kumar
Sen hayata 500-0 önde başlıyosun sen kime ne anlatıyon böyle saçma sapan yerine oturmayan felsefik cevaplar falan
Hayat kumar da sen ondan mı kaybediyorsun yani
Okan Buruk neden kaybetmiyor, Dursun neden kazanıyor onlar çok mu şanslı
Senin kafan çalışmıyor olum
Senin tespitlerin çok başarısız
Senin karar mekanizman ağır
Muhakeme yeteneğin neredeyse hiç yok
Bu ülkede imkan, ayrıcalık birinde varsa o senin
Ve ona rağmen
Sen baştan aşağı başarısız bir insansın yahu
Çok başarısızsın hacı dayı
Sen bırak git hiç bir işle uğraşma ya
İlave edeyim

Ve bu ayrıcalıklarına rağmen hala daha kalkmışsın geçen gün utanmadan, rakiplerimiz devletle olan işlerini daha çabuk çözüyorlar diyorsun
Ulan MHP başkanlık seçiminde seni desteklediklerini bildiren açıklama yaptı be. İktidarın küçük ortağı seni destekleyen açıklama yaptı ve sen hala algı peşinde başarısızlığını örtmeye çalışıyorsun

İlave edeyim

Ve bu ayrıcalıklarına rağmen hala daha kalkmışsın geçen gün utanmadan, rakiplerimiz devletle olan işlerini daha çabuk çözüyorlar diyorsun
Ulan MHP başkanlık seçiminde seni desteklediklerini bildiren açıklama yaptı be. İktidarın küçük ortağı seni destekleyen açıklama yaptı ve sen hala algı peşinde başarısızlığını örtmeye çalışıyorsun
mhp ağır taştır altında kalma ali rızam

images

Ne diyorsun değişik? Şampiyonluk dağıtılan birşey de diğer çocuklara da verin onların da hakkı mı diyorsun? Atıyorum şimdi benim çocuğumu da ODTÜ ye alın benim çocuğumun da ODTÜ de okumak hakkı kımdiye dolanmalıyım ortalıkta?

Çalış çabala kazan şampiyonluğu…

Daha ilk macta göztepeye karsi bedavadan puan aldiniz hakemlerin sayesinde..

Geri
Üst Alt