- 22 Ocak 2010
- 52.277
- 33.642
- 3.073
nasıl nefes alıyor bu herif anlamıyorumBu adamın başka videosunu da izlemişim burnundan hatırladım değişik bi burnu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl nefes alıyor bu herif anlamıyorumBu adamın başka videosunu da izlemişim burnundan hatırladım değişik bi burnu var
Daha iyisi yok işte alvarez leş gibi Fred bile leş gibiberbat bir futbolcu umarım hep oynar
Herkesin bilip dillendirmedigi fener macinin her zaman bize sundugu detaylar bunlar.Dun fb 2-1 onde girdigi icin 5 dk uzatma verdi eger 2-2 girseydi o mac 90 +12 de biterdi kimse bunlari soylemiyor
Ayrica fark ettiniz mi bilmiyorum dakika 60 da oyunu durduruyor hakem oyuncular duruyor fb li oyuncu oynamaya devam ediyor cizgiden cikariyorlar pozisyonu macta art niyet var ama fb lehine art niyet puan kaybedilince agliyorlar.Herkesin bilip dillendirmedigi fener macinin her zaman bize sundugu detaylar bunlar.
Bildigim tanidigim tek mert fenerli. Hatta okadar mert ki o camiaya yakismiyor kendisini cimboma davet edelim biraz yuzu gulsun