- 17 Eylül 2018
- 20.761
- 23.600
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun fb 2-1 onde girdigi icin 5 dk uzatma verdi eger 2-2 girseydi o mac 90 +12 de biterdi kimse bunlari soylemiyor
Dun bende ayni yorumu yaptim gol olmamasina sevindim cunku iptal edip penalti vereceklerdi.Arti maestro son pozisyon atsaydi golu iptal edip penalti calarlardi
Puahahahaah akşam gitsin ağlaya ağlaya fifa oynasin şimdi götü yanarken
O nasil olacak pozisyonda birsey yok devam ettirdi ,maestro atamadi zaten son pozisyonduDun bende ayni yorumu yaptim gol olmamasina sevindim cunku iptal edip penalti vereceklerdi.
Var a gidip iptal ettirecekti penalti calacakti bence bu kadar basit biraz hakemlerin fb lehine kararlarini dusunursek bunu anlayabiliriz.Macin 60.dakikasi oyunu durduruyor rizeli oyuncular durmusken avantaja birakiyor bu aleni yapilan birsey bunu yapanlar yillardir yapiyorlar macin 2-2 bitmesi bazi seyleri golgelememeli.O nasil olacak pozisyonda birsey yok devam ettirdi ,maestro atamadi zaten son pozisyondu
Fatih terimden daha büyük okan buruk nefretleri oluşmaya başladı bunlarda. Fatih terim babacan adamdi deplasmanda yenilerek mutlu ederdi bunlari okan buruk bu mutluluklarını da ellerinden aldı.
Fatih terimden daha büyük okan buruk nefretleri oluşmaya başladı bunlarda. Fatih terim babacan adamdi deplasmanda yenilerek mutlu ederdi bunlari okan buruk bu mutluluklarını da ellerinden aldı.