Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

İsim olarak bu kadro,2006-07'den iyi olabilir de,Fb açık ara ligin en iyi kadrosuna sahipti o sezon.Şu an GS daha iyi mesela Fb'den.2006-07'deki ortamla alakası yok yani bugünkü ortamın

Soyle dusunmek lazim futbol finansmani dedigin sey cok degisti eskiden 7-8 falan akil disi paraydi bugun cerez parasi..Realde iskartaya cikmis Gravesen gelecek diye kac donem bekledik simdi her yil oyle adamlari alabiliyoruz..
Sartlari kendi icinde degerlendirirsek 2006-2007 cok bariz iyi bugunku fenerden .. Bizim o donem kotu olmamizdan da bagimsiz soyluyorum ...

@sercanhamzaolu : "Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının başlamasına 20 dakika 2 futbolcu 'Abi başkanlık seçimi nasıl gidiyor?' diye bana mesaj attı. Bir tanesi ilk 11'deydi. Dolayısıyla futbolcular da ister istemez seçimden etkilendi. Ayrıca maçtan sonra birçok yabancı futbolcu 'Başkanlık değişimi bizi etkiler mi? Biz buraya gelirken güçlü ve zengin bir başkanla kimsenin Fenerbahçe'den alacağı kalmadı şeklinde anlatıldı. Şimdi sorun yaşar mıyız?" diye Devin Özek'e sormuş. Sorun yok denmiş. Haber alamam ben değil mi? Daha çok detay var."

:asd:

Geri
Üst Alt