- 26 Eylül 2012
- 122.075
- 72.645
- 5.068
Sanki bakkaldan sakız alıyor.Gecen gun Rudigeri al gel diyordu
Bu herif boşuna dönerci batırmamış zamanında. Tam bir finansal deha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki bakkaldan sakız alıyor.Gecen gun Rudigeri al gel diyordu
kisa yoldan kar etmeyi amac edinen , sonuca her turlu dalavere yoldan ulasmayi mubah gormek bir yana bunu eglence malzemesi yapip rakibiyle dalga gecebilecek kadar yuzsuz ve cirkef, yuzune baktiginizda en ufak guven izlenimi vermeyen , alayi cakal , cikarci ve basarisizlikta her daim rakibine camur atmayi en kolay yol goren pislik insanlar grubuBen de bu noktaya geldim yahu. İstisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz. DNA'sı karakteri çok bozuk bir camia. Camianın taraftarın çok büyük bir bölümü ya çok kötü insanlardan oluşuyor ya da ileri seviye şizofrenlerden oluşuyor. En azından futbol şizofrenisi olduğu bir gerçek. Tahammül edemiyor insan, iki dakika insan gibi futbol konuşamıyor, sohbet edemiyorsun.
Eskiden empati yapardım, ben Galatasaray'ımı nasıl seviyorsam onlar da kendi kulüplerini öyle seviyor derdim ama mevzu başkaymış ya bambaşka. Bir de Galatasaray'ın gerisinde kalınca biz Atatürkçü takımız goygoyu çıkardılar 20 senedir aynı geyik muhabbeti. O mukaddes insanın adını o pis ağzınıza almayın lan gevşekler! O asil insanla uzaktan yakından bir alakanız yok.
Karma gereğini yapacaktır inanıyorum, inanmak istiyorum. Bir gün sahada öyle bir felaket yaşayacaklar ki bütün makyaj akacak, bütün maskeler düşecek ve azalarak bitecekler, inanıyorum.
Aptal bunuda kendileri yaptı ve itiraf edenler kendi oyucularıydı. Taraftar yönetim aynılar. Pisliği yap başkasına at. Aveller