Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.148
- 5.670
- 1.983
Bunlari kulupler savciliktan alamiyor mu?Aldiktan sonra kulupler Tff ye neden aciklanmadiginin hesabini sorabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ümit en son ahmeti boğanın orda beklemiyor muydu dövmek için???
Bu ümit en son ahmeti boğanın orda beklemiyor muydu dövmek için???

![]()
![]()
![]()
![]()
Neyin kafası bu
Yanında Sane ve Osimheni de verelim irfanın büyüklüğü öyle bir büyüklük zaten
Şüphen mi var doktorumOsimhen 2 ay yok bu iş bitti
Fener şampiyon!
postları atılmadı mı daha ?
Fazla kasıyor bizim taraftar icardi tamam formsuzda yemin ediyom bak yaşanır ligin 2.devresinde -10 kilo çıkıp ilk derbide feneri kucağa alır icardi reyiz yeterki canı istesin biraz da osimhen var diye kasmıyor şöyle 4-5 maç ilk 11 oynasın saplama modunu açarOsimhen 2 ay yok bu iş bitti
Fener şampiyon!
postları atılmadı mı daha ?
He kolaydıFazla kasıyor bizim taraftar icardi tamam formsuzda yemin ediyom bak yaşanır ligin 2.devresinde -10 kilo çıkıp ilk derbide feneri kucağa alır icardi reyiz yeterki canı istesin biraz da osimhen var diye kasmıyor şöyle 4-5 maç ilk 11 oynasın saplama modunu açar
Bazı şeyleri kabullenmek lazım. İcardi geçen sezon sakatlandığı Tottenham maçında bile hazır değildi. Üzerinden neredeyse 10 aylık sakatlık süreci geçti ve kendine yeterince bakmıyor. Ya son 20 dakika oyuncusu olmayı kabul edecek ya da güzel bir veda.Fazla kasıyor bizim taraftar icardi tamam formsuzda yemin ediyom bak yaşanır ligin 2.devresinde -10 kilo çıkıp ilk derbide feneri kucağa alır icardi reyiz yeterki canı istesin biraz da osimhen var diye kasmıyor şöyle 4-5 maç ilk 11 oynasın saplama modunu açar
ne yalan söyleyeyim ben varım.sane en nesiri takasına ne dersiniz
futbolu bilen adamın hali başka oluyor. sen varsan ben de varımne yalan söyleyeyim ben varım.