Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bu Kerem'i tarihin en büyük çöpü olduğunu fbliler bile idrak ettiler ama zamanında burada idrak edemeyen baltazarlar vardı.
Kerem'in olayı skor skor üretemediği her maç eleştirilir. Benfica ve biz de kendisi sırtı dönük çok iyi servis yapan oyuncularla adeta 2. forvet gibi oynadı o yüzden her daim ciddiği skor yaptı. Fb'de böyle bir santrafor yok ve kanatta çizgide olunca durum bu.

geçen sezon 15. haftada puanlar eşit 38 puan daymış her iki takımda iki beraberlik bir mağlubiyet almış

Şu kodumun sunucusu özür dilemeli

Yandaki doberman da onun da orası burası oynuyor diye hemen dalmış mevzuya

Tercüman doğru çevirmiş adamın hakkına giriyorlar bir de

La bu mal çok basit bir ispanyolcayıda biliyorum ayağına mal gibi çevirmişti icardi konusnda a spordayken tee
Polemik yapacak şey arıyor ,ben gibi az bucuk dil bilen bile didnt ı duyar orda

Hızlı Resim'e yüklenen görsel: 6csj6mr.png'e yüklenen görsel: 6csj6mr.png
Subliminal Osimhen mesajı

Okan hocayı beğenmeyenler var Fatih terim de öyle iksiide çok büyük hoca bu Kerem çöpünü topçu gibi gösterip önce benficaya sonra fenere çaktırdık 😂😂

Okan hocayı beğenmeyenler var Fatih terim de öyle iksiide çok büyük hoca bu Kerem çöpünü topçu gibi gösterip önce benficaya sonra fenere çaktırdık 😂😂
Fatih hocaya sürekli içimizden halledelim denilen kadrolar verildi ve oyuncularını inandirak bir çok şampiyonluklar aldık. Okan hoca , onca sunulan imkanlara rahmen hala inat ve egosu yüzünden taraftara sinir krizi geçirtmeye devam ediyor.

Fatih hocaya sürekli içimizden halledelim denilen kadrolar verildi ve oyuncularını inandirak bir çok şampiyonluklar aldık. Okan hoca , onca sunulan imkanlara rahmen hala inat ve egosu yüzünden taraftara sinir krizi geçirtmeye devam ediyor.
İnat yönünü bende beğenmiyorum ama şanslı deriz ama iyi hoca deriz ama şunu diyim Fatih hocamızın winner genlerini almış bir şekilde başarılı oluyor ve bence olmaya devam da edicek

Geri
Üst Alt