Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.297
- 14.040
- 1.498
Bu herifi şamar oğlanı gibi tokatlamak istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından özür dilemiş şimdi.
Biz de aynısını yaptığımız için gereken rezillik seviyesi oluşmuyor.
Sane'nin konuşmasını çevirdiğinde. Kısaca Sane "bana penaltı gibi gelmedi saha içinde ama tekrar izlemek lazım" dedi. Bu da kötü İngilizcesiyle çevirmen yanlış çevirdi " Bana penaltı gibi geldi ama tekrar izlemek lazım" tarzı çevirerek tercüman yanlış çevirdi diye konuştu. Sosyal medyada da bunu göstererek algı yaptılar.Olay ne
OçocuklarıSane'nin konuşmasını çevirdiğinde. Kısaca Sane "bana penaltı gibi gelmedi saha içinde ama tekrar izlemek lazım" dedi. Bu da kötü İngilizcesiyle çevirmen yanlış çevirdi " Bana penaltı gibi geldi ama tekrar izlemek lazım" tarzı çevirerek tercüman yanlış çevirdi diye konuştu. Sosyal medyada da bunu göstererek algı yaptılar.
Bıraksın bu işi
En azından özür dilemiş şimdi.
Eskiden daha çoktu ama sonra gelen başarısızlıklar ile boşvermişlik varBu antuda oyuncu basliklarina mesaj yazma yorumlama külturu yok. Atiyorum mesela en nesiyriye ne yazmislar diye bakiyorum sadece mac gunu 2 mesaj var 3. Mesaj 1 hafta, 10 gün önce yazılmış asdjlljkl
yarın öbür gün işsiz kalırsam bakın ben iktidara yakınım gerekirse namaz kılan fotolarımıda gösteririm yani trt kadrosuna geçiş için hazırım demekBen inançlı biri insanım. Bu ne yaw.