Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Daha kac kete hayat dersi niteliginde olay yasayacaklar ama hala ve hala tek noktaya mutlak bagimlilikla fanatiklik modundalar. Bu com garibime gidiyor.

Bu kafadaki insanlarla biz ulkede secimde oy veren bireyleriz mesela. Akil alacak is degil.

Daha 3 ay oldu olmadi, ali koc arkasina dizilen futbolcular ve konusma yapan Komutaniniz nerde mesela.

Hic bunlardan bir sonuca varip, kendilerini sorgulamadan etmeden direkt baska yere cekme cabasi komiklikten cikti epey.

Nazi Almanyasinda ki Almanlar bile sonradan uyanmaya başladı, bu Fenerbahçe taraftarı hala uyanmiyor.
Benzerlik inanilmaz.

Ali Koc donemi tum yobetim kurulu resmen kopyasi gibiydi. O 50k d.gunu partiside bildigin kalbaligi gibiydi iste.

Gercekten artik minyatur turkiye siyasi ortamina donustuler. Her taraftan mahlukat var , ve secimde oy diye jet hiziyla uye yapildilar falab 3 5 kurusa... Komedi.

Aslinda cok trajik ve uzucu olmasi lazim acikcasi.

Kadin akilli, altina atilacak tum kufurlu tivitlerden hakaret davalari ile para kazanacak. Bunlarin cogunun olayi bu.

100 den fazla hakaret davasi ile hem bunin gibiler hem avukatlari avuc avuc para aliyor. Bu bir gelir elde etme duzenegi.Cunku sadece Gsliler degil kendi taraftari da hakaret ediyor.

O nedenle fener medyasinda bunun gibiler sosyal medyada her daim aktif.

Sag sol geri
Sag sol geri
Sag sol geri

Yine başlamışlar kumpas mumpas. Artık ciddiye bile alamıyor insan bu karaktersizleri. Test sonuçları önemli değilmiş, başkan içmedim diye çocuğunun üstüne yemin etmiş 🤣. Uyuşturucu kullanıp da içtim diyen var mı ulan zaten. O zaman test filan yapmaya gerek yok, direk beyanı esas alalım. Ya harbi çok boktan bir camia 🤮

Geri
Üst Alt