Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Var evet ama kendisi Galatasaraylı, hatta çoğu zaman maçları ortak izliyoruz. Karate Kamil'in yapan kişide o, hatta beraber kendi çalıştığımız firmanın işleri dışında yeni bir oyunda geliştiriyoruz.
Kamiiiiiiilllll vs the invizibıl ninja
:asd:

Pokeimam, Noel Dayı gibi eserleri de unutmamak lazım.

vay be fistik.com mu
zamanda geri gittim
yakında aksilik olmazsa yeni projeler ile daha aktif edicez fistik.com'u, ayrı bir firma da beraber çalışıyoruz hatta yaklaşık 13-14 senedir baya proje yaptık, son 5-6 senedir aynı firmada (Türkiyede değil firma) çalışıyoruz.

noel dayi berk tokay'in
Doğru düzelttin, öyle kalmış aklımda grafi2000 sayfasından yayınlandığı için sanırım, sonradan beraber Grafi2000 comedy'den devam ederek Grafi2000'i kurmuşlardı gibi birşey Kocakafalar ve Grafi2000 kuruldu sonrasında studio büyüdü, hatırladığım kuruluşu bu.

Son düzenleme:
Doğru düzelttin, öyle kalmış aklımda grafi2000 sayfasından yayınlandığı için sanırım, sonradan beraber Grafi2000 comedy'den devam ederek Grafi2000'i kurmuşlardı gibi birşey Kocakafalar ve Grafi2000 kuruldu sonrasında studio büyüdü, hatırladığım kuruluşu bu.
dogrudur. studyo islerini bilmiyorum ama noel dayi memoli videolarini yaptiginda berk tokay bilkent'te ogrenciydi. tek basina yapti onlari.

dogrudur. studyo islerini bilmiyorum ama noel dayi memoli videolarini yaptiginda berk tokay bilkent'te ogrenciydi. tek basina yapti onlari.
Tek kişinin çıkarabileceği şeyler ama tabi kısa sürede değil, o zamanlar esas mevzu bunu yapmaktan daha zor olan internette yaymaktı :asd:

Paylasildiysa kusura bakmayın.

Malezef bir iste...

Fakat burdaki mevzu farkli. Berna lacin denen kadin cocuk programlari bilmemnelerden Fairy bulasik deterjani reklamlaeina dusuncs sirtini fenerin icerisine dayadigi icin kicini yirtiyor tarafli konularda.

Bana gore bu da kufurlu tivitlere kulubun hukukcularinin yardimiyla hakaret davalari ile para toplayanlardan...

Bir de bunu at gozlugu takip, ustun fenerbahceli karakteriyle fanatizme donusturuyor.

Geri
Üst Alt