- 25 Temmuz 2011
- 7.090
- 4.094
- 1.938
Başkanı ve kaptanı hapiste olan Türk takımı hangisidir ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamiiiiiiilllll vs the invizibıl ninjaVar evet ama kendisi Galatasaraylı, hatta çoğu zaman maçları ortak izliyoruz. Karate Kamil'in yapan kişide o, hatta beraber kendi çalıştığımız firmanın işleri dışında yeni bir oyunda geliştiriyoruz.
Paylasildiysa kusura bakmayın.
yakında aksilik olmazsa yeni projeler ile daha aktif edicez fistik.com'u, ayrı bir firma da beraber çalışıyoruz hatta yaklaşık 13-14 senedir baya proje yaptık, son 5-6 senedir aynı firmada (Türkiyede değil firma) çalışıyoruz.vay be fistik.com mu
zamanda geri gittim
Noel dayı Varol Yaşaroğlunun, onuda tanırımKamiiiiiiilllll vs the invizibıl ninja
Pokeimam, Noel Dayı gibi eserleri de unutmamak lazım.
noel dayi berk tokay'inNoel dayı Varol Yaşaroğlunun, onuda tanırım
Poke İmam kimin onu bilmiyorum.
Doğru düzelttin, öyle kalmış aklımda grafi2000 sayfasından yayınlandığı için sanırım, sonradan beraber Grafi2000 comedy'den devam ederek Grafi2000'i kurmuşlardı gibi birşey Kocakafalar ve Grafi2000 kuruldu sonrasında studio büyüdü, hatırladığım kuruluşu bu.noel dayi berk tokay'in
dogrudur. studyo islerini bilmiyorum ama noel dayi memoli videolarini yaptiginda berk tokay bilkent'te ogrenciydi. tek basina yapti onlari.Doğru düzelttin, öyle kalmış aklımda grafi2000 sayfasından yayınlandığı için sanırım, sonradan beraber Grafi2000 comedy'den devam ederek Grafi2000'i kurmuşlardı gibi birşey Kocakafalar ve Grafi2000 kuruldu sonrasında studio büyüdü, hatırladığım kuruluşu bu.
Tek kişinin çıkarabileceği şeyler ama tabi kısa sürede değil, o zamanlar esas mevzu bunu yapmaktan daha zor olan internette yaymaktıdogrudur. studyo islerini bilmiyorum ama noel dayi memoli videolarini yaptiginda berk tokay bilkent'te ogrenciydi. tek basina yapti onlari.

Geçmişi sayarsak aynı takımın iki adet böyle başarısı varBaşkanı ve kaptanı hapiste olan Türk takımı hangisidir ?
![]()

Paylasildiysa kusura bakmayın.