Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.553
- 6.267
- 673
Toreira ve Lemina sadece saç yapmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cellat nicki kişiye acil şifalarAfedersiniz ama ben bunların artık dümdüz gerizekalı olduklarına kani oldum, bizim maç sonrası kuduruşlarına bakın
Ekli dosyayı görüntüle 315120
Adam yıllardır bizim yüzümüzden koltuğun dolabın içinden geçti. Ramazan mübarek gün forumca toplaşıp bi yenilesek mi diyorum.Şu koltuklar ne cekti. Adam param parca ediyor, sonra Lego gibi birlestiriyor heralde.
Nolandan daha iyi seyler yazabilirlerAfedersiniz ama ben bunların artık dümdüz gerizekalı olduklarına kani oldum, bizim maç sonrası kuduruşlarına bakın
Ekli dosyayı görüntüle 315120
Bunların hepsi paralı asker, horozcu çocuğu çünkü. Geçen hafta şikebahçe ilk yarı 2 ikinci yarı 1 kırmızı kart görüp 8 kişiye düşmesi gerekirdi. Şerefsiz yorumcular bunu tv de youtube da konuşmadılar bile.Tv yorumcusu olsun sosyal medyadaki şarlatanları olsun iyice kafayı yediler olmamış pozisyonları olmuş gibi göstermeler saçma sapan iddialarda bulunmalar yönetim ses çıkarmalı saçmalık deyip kaale almadın mı daha da algı yapıyorlar