Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.774
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hata bizde koparacaksin demekkibunların birkaç hafta önce benzer pozisyon olmuştu rakip takımın golü iptal edilmişti ve 5-10dk sonra ekrana yansımıştı görüntü
ama biz bu kadar yaygara koparmamıştık
mesele o degil ki. bunlar kendilerine kufur ettirip para kazanmanin derdinde.Ben anlamıyorum bunları çevrelerindeki aklı başında kişiler de mi uyarmıyor rezil oluyorsunuz diye. Fotoshoplu şeyleri paylaşıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz bir de resmi kurumları etiketliyorsunuz vs diye. Dost olan uyarır yani.
Dava açılıyor kendilerine ama cezalar caydırıcı değil. 6222'den ceza alıyorlar sadece. Sonra belli süre geçiyor araya birilerini sokuyorlar ve o ceza da kalkıyor zaten.Bu malum şarkıcı tayfası gibi ünlüler korumalarla gezmeseller birilerinden temiz sopa yiyecekler ,nasil olsa dava açanda yok diye rahatlat
Yahu bunlar ya gerçekten salak ya da salağa yatıyorlarAntu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi
Antu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi.forum.antu.com
Orman evladina, orman evladi oldugunu unutturursan
Gören de bunları hiç yapmıyorlar zanneder. Sadece Kasımpaşa ve Rize ile oynadıkları maçlar araştırılsa amatör kümede şampiyonluk mücadelesi verirler. Hacıosman ve federasyonun kurulları ile olan bağları ortaya çıksa bunları düşürecek küme bulunamaz ülkede
Ulan geçen sezon 38 haftalık ligde 36. haftada Galatasaray şampiyonluğu garantileyince yani menerimin matematiksel olarak şampiyonluk umudu kalmayınca, bu çobanispor'a ilk kırmızı kart 37. haftada Hatayspor maçında çıktı. Koca sezon boyunca 36 haftada bir tane kırmızı kart görmedi yapı mağduru çobanisporum benim. Neymiş menerim etik bir şekilde yarışıyormuş da böyle olmayacakmış da ah yavrum benim kıçımın kenarı, gel gel kucağıma gel, canım benim 

Cok farkli bi kafa resmenYahu bunlar ya gerçekten salak ya da salağa yatıyorlar
Şampiyonluk için hile yapın, kimi gerekiyorsa satın alın falan diyor lalemGören de bunları hiç yapmıyorlar zanneder. Sadece Kasımpaşa ve Rize ile oynadıkları maçlar araştırılsa amatör kümede şampiyonluk mücadelesi verirler. Hacıosman ve federasyonun kurulları ile olan bağları ortaya çıksa bunları düşürecek küme bulunamaz ülkede
Ulan geçen sezon 38 haftalık ligde 36. haftada Galatasaray şampiyonluğu garantileyince yani menerimin matematiksel olarak şampiyonluk umudu kalmayınca, bu çobanispor'a ilk kırmızı kart 37. haftada Hatayspor maçında çıktı. Koca sezon boyunca 36 haftada bir tane kırmızı kart görmedi yapı mağduru çobanisporum benim. Neymiş menerim etik bir şekilde yarışıyormuş da böyle olmayacakmış da ah yavrum benim kıçımın kenarı, gel gel kucağıma gel, canım benim
Ekli dosyayı görüntüle 315160