Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

LlyOd_bANkS · 2dk
#1.081
ben daha izlemiyeceğim
hepsinin ANASINI SİKEYİM RUHSUZ ****** ÇOCUKLARI
HALA UMUDU OLANLAR VAR BU SALAKLARDAN BİR BOK OLMAZ
MERT MÜLDÜR YİĞİT EFE İSMAİL 3 NĞZDE GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ
ŞEREFSİZ PİÇLER LİGİN ALTINDA NE KADAR TAKIM VARSA HEPSİYLE BERABER KALIM EMİ AMINA KODUGUM OGULLARI
o......u'yu sansürlemiş iyiki

Biz Okan hocayi elestiriyoruz da bunlar bu kafayla hicbir hocayla basarili olmaz.Kendi hocalarina dumduz sovuyorlar.

Çünkü takımlarındaki kimseyle bir bağ kuramayacak kadar yozlaştılar. Okan Buruk dediğimiz insan 95 yılından itibaren en başarılı yıllarımızın hem oyuncu hem TD olarak önemli bir figürü. Okan hoca sene sonu takımdan ayrılsa; en çok ayrılmasını isteyen ve kendi TD'liğini hiç beğenmeyen kişiler bile başlığına gelir tüm her şey için teşekkürler hocam yolun açık olsun der. Yalan mı? @Doğukan Kanarya

Veya en İcardi gitsincilerin başını çeken Targutay bile İcardi devre arası ayrılıyor haberleri çıktığında "ulan şaka maka gitmesine hafiften üzüldüm" yazdı. Biz oyuncularımıza teknik direktörümüze kızabiliriz edebiliriz ama asla bu camianın seviyesine düşmeyiz. @Targutay Sabancı

Çünkü takımlarındaki kimseyle bir bağ kuramayacak kadar yozlaştılar. Okan Buruk dediğimiz insan 95 yılından itibaren en başarılı yıllarımızın hem oyuncu hem TD olarak önemli bir figürü. Okan hoca sene sonu takımdan ayrılsa; en çok ayrılmasını isteyen ve kendi TD'liğini hiç beğenmeyen kişiler bile başlığına gelir tüm her şey için teşekkürler hocam yolun açık olsun der. Yalan mı? @Doğukan Kanarya
Ben hocayi elestirenlerden biriyim elestirdigim yonu Avrupa perfomanslarindan dolayi.Sparta Prag ve Az maglubiyetleri olmamasi gerekiyordu.Antrenman metodlari ya da teknik ekibinde mi problem var diye bazi bazen dusunmuyor degilim.Ancak hocanin uzun yillar kalmasi gerektigine inaniyorum.Kizdigim yonlerden biri de yonetime zaman zaman kalkan olmasi her ne kadar Fatih hocaya gore bu huyu guzel olsada yonetimle anlasmasi transferlerin son gune kalmasi felan normal seyler degil hocanin da buna musade etmemesi lazim

Diet No GIF by TRT

Geri
Üst Alt