Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.182
- 5.690
- 1.983
Medya da bilirkisi gibi konusan bu sahislarin aslinda gidisata gore nasil hareket ettikletini gorebilirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun bunların bilirkişi gibi konuşmasında değil bunları izleyenlerde.Medya da bilirkisi gibi konusan bu sahislarin aslinda gidisata gore nasil hareket ettikletini gorebilirsiniz
fbliler izleyip travmaya giriyorNe varki bunda
Tersine yaşananlar sayesinde hala yarıştalar
Beşiktaş, Samsun ve bize yenilseler bunlara gerek dahi kalmayacaktı.
Edersonun zaten City gibi bir problemsiz takimdan fenerbahce gibi sorunlari ust uste binmis bir takimda basarili olma ihtimali cok dusuktu.Esine kadar kufur ediyorlar eger mental problemleri cozulmus olsaydi bence performansi en azindan kabul edilebilir bir seviyeye gelebilirdi.Bizim medyadaki genel problem de sayin adminim kulupte problem yok oyuncularda problem var durumu olusmasi.Asensio nun bile basarili olmasi suanda o ortamda taktir edilmesi gereken bir durum bence.Taraftarlari da gozleri kor olmus vaziyette kendi oyuncularina bile saldiriyorlar.Basinda bu kulubu hersey normal saha disindan mudahalelerle engelleniyomus havasi yaratiyor.Sorun bunların bilirkişi gibi konuşmasında değil bunları izleyenlerde.
Ben sıradan bir futbol izleyicisi olarak Ederson’un son 2 sezonunda rezalet olduğunu görüyorken bunların işi bu, bilmeleri lazım ama durum öyle değil.
Bunu da geçtim Okan Buruk’un Ederson’u bu kadar istemesi bile tartışılacak bir noktaydı ama işte sorunu mental olduğu için alınmasını istemiş olabilir belki bunlar da mental sorunlarını burada aşacağını düşünmüştür bilemem tabii.
karakteri kahpe olandan delikanlılık beklenmez hocam. adamlar penaltı kırmızı kart jokerlerini kullanabilmek için her maç tiyatro oynamayı başarı sayıyorlar. dzeko bile bunlara geldi şekilden şekile girdi hatırlasana . akılları çıkıyor ceza sahasına girince nasıl penaltı alabiliriz diye. verilmeyen kartları söylemiyorum bile, avrupada açık ara en çok kart gören takım , ligde kart görmüyor. bunlara vura vura çaresizliği aşılamaya devam etmeliyiz. ciddi anlamda bayern olmalıyız. 10 senede 9 şampiyonluk falan gibi.Hamsilerin kupasını verip helalleşmeleri lazım yoksa işleri zor
Bide ne kadar çok dalavere peşinde koşsalar o kurdukları planda kendileri boğuluyor
hala akıllanmadılar
Akışına bırakıp delikanlı gibi mücadele etseler belkide işleri rast gidecek ama akıllanmıyorlar
Bu gurur bunlara yeter
Sorun bunların bilirkişi gibi konuşmasında değil bunları izleyenlerde.
Ben sıradan bir futbol izleyicisi olarak Ederson’un son 2 sezonunda rezalet olduğunu görüyorken bunların işi bu, bilmeleri lazım ama durum öyle değil.
Bunu da geçtim Okan Buruk’un Ederson’u bu kadar istemesi bile tartışılacak bir noktaydı ama işte sorunu mental olduğu için alınmasını istemiş olabilir belki bunlar da mental sorunlarını burada aşacağını düşünmüştür bilemem tabii.
Juventus çok ilginç bir takım.. 21 kere ligi 2. bitirmişler, baktığın zaman en fazla şampiyon olan takım sıralamasında da serie a da 1.dir. (36)
heralde ikinciliklerin yarısını daha kazansa 50 şampiyonluğu olurdu