Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper Kupadan sonra çok havalandı bunlarLiverpool'u bize yenildiği için küçümseyen ve biz de bu Liverpool'u yenerdik diyebilen varlıklara, aynı ligin 16. sından kendi sahalarında 3 yediklerini hatırlatalım.
Ulen ben buna dikkat etmedim, Konate bilerek topla oynayip kaptirdigindan ofsayt degil kafalarina girmisler cevaplarda ...
Bunların havalanması için herhangi birşeye ihtiyaç yok Sarpercim. Balık misali kafaları üç saatte sıfırlanıyor.Süper Kupadan sonra çok havalandı bunlar
İçerde yenmek lazım artık Mert abi
"Biz GS'yi yendikBunların havalanması için herhangi birşeye ihtiyaç yok Sarpercim. Balık misali kafaları üç saatte sıfırlanıyor.
Daha 10 gün önce Nothingham'a elenen adamlar Liverpool'a çakarız diyor. Pırıl pırıl kafalar, mis gibi.
Ligdeki hakemler sayesinde son iki haftada haram 4 puan alarak potada tutulmuşlar. Utanmıyor, arlanmıyorlar.
Ulen ben buna dikkat etmedim, Konate bilerek topla oynayip kaptirdigindan ofsayt degil kafalarina girmisler cevaplarda ...