Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Aslında dediği doğruda başkası yapmış gibi eleştiriyi sanki
Ben eleştirinin yanlışlığı ya da doğruluğu ile ilgili birşey söylemiyorum zaten... eleştiriler yapılıyordu kısmına gülüyorum. Kendin yapmışsın işte. De ki böyle eleştiriyordum şimdi böyle oldu... Kim ne diyecek sana 😀

2000 yılının kadrosu mesela

İleride boğucu bir pres ile başlardık

Rakip orayı geçtiğinde orta sahada Okan emre ve suat'tan oluşan ikinci bir boğucu pres ile karşılaşırdı

Defansa gelmeye mecali kalmazdı rakiplerin

Bu şekil bir kadro kurabilsek çok başka hayaller kurabiliriz

Bence Okan bunun farkına vardı artık

Bakalım nasipse sezon sonu transfer işlerinden anlayacağız

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10+4 yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor.

3-4 sene var daha ona, 5/5 tüm ekiplerimizin ilerlemesi gerekiyor avrupada, konferansta falan.

Samsun, Göztepe gibi takımlarımızın seneye Konferans'ta kura şansıyla da beraber gidebildikleri kadar gitmesi lazım.

Fener'le Büküktaş'ın Avrupa'da yediği her gol ayrı keyiflendirse de ülke puanını toparlamak gerekli.

İyi de niye geldi niye gidiyor bu adam

Öyle demezler mi
Koçun kendisine olan hoşgörüsüne de bakarsak, sanırım Ali'ye tepki çoğalınca birileri bir dönem çekil sonra geri gelirsin demiş olabilir. Danışıklı dövüş gibi. Bu bırakacak Ali de geri dönecek.

Hala 6s yazıyolar ya inanılır gibi değil

Şu foruma bile hala bunlardan bahsedeceğim zaman FB yazarım... Küçük harfle bile değil yani genelde böyle büyük harfle... Liseli çocuklar falan yapar diyeceğim ama bugünün liseli çocukları o maç zamanı doğmamıştı bile... Bu kadar kompleksle yaşamak çok zor olmalı...

Geri
Üst Alt