- 6 Eylül 2014
- 94.385
- 65.135
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında dediği doğruda başkası yapmış gibi eleştiriyi sankiAhahaha eleştiriyi de ben yapıyordum deseymişsin bari saftirik...
Ben eleştirinin yanlışlığı ya da doğruluğu ile ilgili birşey söylemiyorum zaten... eleştiriler yapılıyordu kısmına gülüyorum. Kendin yapmışsın işte. De ki böyle eleştiriyordum şimdi böyle oldu... Kim ne diyecek sanaAslında dediği doğruda başkası yapmış gibi eleştiriyi sanki
Hatırlattın keyfimiz kaçtı.Büyük bir ihtimalle 26. Şampiyonluk geldi bu akşam inşallah
Tam onun sevincini yaşıyordum
Ama birden aklıma Çağrı Balta geldi
çok moralim bozuldu yine yaa
Moon Inn LegAyhan Leg
10+4 yabancı sınırı elini kolunu bağlıyor.2000 yılının kadrosu mesela
İleride boğucu bir pres ile başlardık
Rakip orayı geçtiğinde orta sahada Okan emre ve suat'tan oluşan ikinci bir boğucu pres ile karşılaşırdı
Defansa gelmeye mecali kalmazdı rakiplerin
Bu şekil bir kadro kurabilsek çok başka hayaller kurabiliriz
Bence Okan bunun farkına vardı artık
Bakalım nasipse sezon sonu transfer işlerinden anlayacağız
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sahaya gelsin saç, bu adam tam bir sinsi.Bu gazlara gelmeye gerek yok once Liverpool Allahin izniyle sonra Trabzon ikiside cok onemli maclarimiz kazanacaz.
3-4 sene var daha ona, 5/5 tüm ekiplerimizin ilerlemesi gerekiyor avrupada, konferansta falan.Cl ye 2.olanın direkt katılacağı dönemde bu ahrazlar 3.olur banko![]()
3-4 sene var daha ona, 5/5 tüm ekiplerimizin ilerlemesi gerekiyor avrupada, konferansta falan.
Koçun kendisine olan hoşgörüsüne de bakarsak, sanırım Ali'ye tepki çoğalınca birileri bir dönem çekil sonra geri gelirsin demiş olabilir. Danışıklı dövüş gibi. Bu bırakacak Ali de geri dönecek.İyi de niye geldi niye gidiyor bu adam
Öyle demezler mi
Hala 6s yazıyolar ya inanılır gibi değil