Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Hepsi bulmuş fener gibi mal camiayı salağa yatıp etinden sütünden faydalanıyor. Bunların hiçbiri taraftarda değildir. Gerçi olma ihtimali var. 1 tane akıllı fenerli görmedim hepsi mal. Bugün sizde bi youtube hesabı açıp fenerle ilgili malca konuşsanız sizde iyi paralar kazanırsınız. Sözde taraftar tepkileri konusunda da el mecbur bizi alkışlamaya davarlar. En çok etkileşim bizim taraftan gidiyor adamlara. Delil denen şaklaban gibi bir adam Galatasaray formasıyla Kadıköyde standın etrafından dolaşabilirmi? Bu herif fener atkısı formasıyla bizim stada girip maç izliyor

Oglumla top oynayamiyorum dedigi yer baya dokundu.
6 ay önce şunları dese pek dokunmazdı bana. ama su an 4 aylık bir oğlum oldu ve kendisini çok iyi anlıyorum.

oglan'i 7 haftalık iken sünnet ettirdim doktor iğneyi bastiginda öyle bir ciglik attı ki icim paramparça olmuştu. hani diyorlar ya doğduğu gün ne hissettin felan bunların hepsi hikaye. kendi evladın acı çektiğini gördüğün ilk an olay bitiyor, iste o gün baba oldum diyorsun.

adama yapılanlar gercekten çok ayıp. fener'i eleştirdiği icin olsun veya şahsi bu adama yapılan gercekten çok ayıp. milletin gözü o kadar dönmüs ki milletin karisina çoluğuna çocuğuna küfür edecek kadar pislik olmuş. futbol lan bu sadece, bu kadar çizgiyi asmaya gerek yok.

ben oglanin aci hissetiginde üzülmüstüm, ama bu adamin farki üst düzey seviyede futbol oynamış olması. gelin simdi bu adamın icinde parcalanan duyguları ve hayalleri düsünün. kaleye adam akilli sut bile cekemeyecek, oğlum öyle degil böyle vurulur diyemeyecek asla oğluna.

ah be serhat...

Son düzenleme:
Karagümrük'e rezil oyunla maglup olduktan sonra hangi yüzle böyle seyler diyebiliyorlar hala? Bu nasil bir utanmazlik? Tükürsen yarabbi sükür diyecekler.

Geri
Üst Alt