Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bırakın böyle devam etsinler. 10 sene sonra tamamen kabullenecekler ve tek hedefleri bjk ile ts nin önünde bitirmek olacak. Yavaş yavaş yeni nesilden çocukları çekemedikleri için taraftar sayıları da düşecek. Bir süre sonra bir bakmışlar 45 yıldır şampiyon olamayan ts olmuşlar

Bu arada antu epey mesaj silmiş. Futbolcuların mesajları silinmiş

Sportif gerçekliği Rams Park da görecekler. İnşallah bir kaza bela olmaz da o maçta iki takım arasındaki siklet farkını tüm dünya görmüş olur. Gs - Fb rekabetinde kadro kalitesi olarak en büyük uçurum bu sezon bence.

Haydar abi Fblilerin bu saydığı argümanlara ne diyorsun?

İnanan bayağı adam var bu sayılan şeylere

Ne diyim adamların şizofreni krizlerine yahu... Başarısızlığı örtemeye çalışan Ali Koç + sosyal medya yankı odaları + şampiyonsuzluk ezikliği ve kabullenememezliği birleşince çok fena bir psikolojiye gittiler. Bu Serhat Akın'a edilen tehditler küfürler veya işte gerçek hayatta karşılaştığını anlattığı şeyleri falan duyunca daha kötü bir yere gitmesinden endişe ediyorum. Yani ciddi şiddet olayları falan... Gerçi Serhat Akın vuruldu zaten daha ne şiddeti diyeceksin de, o daha bireysel duruyordu FB'den dolayı bile olsa, daha böyle kitlesel şiddet olaylarına falan gidip devlet eliyle liglerin tatil edilmesi gibi yerlere gidebilir diye korkuyorum zamanla...

Ne diyim adamların şizofreni krizlerine yahu... Başarısızlığı örtemeye çalışan Ali Koç + sosyal medya yankı odaları + şampiyonsuzluk ezikliği ve kabullenememezliği birleşince çok fena bir psikolojiye gittiler. Bu Serhat Akın'a edilen tehditler küfürler veya işte gerçek hayatta karşılaştığını anlattığı şeyleri falan duyunca daha kötü bir yere gitmesinden endişe ediyorum. Yani ciddi şiddet olayları falan... Gerçi Serhat Akın vuruldu zaten daha ne şiddeti diyeceksin de, o daha bireysel duruyordu FB'den dolayı bile olsa, daha böyle kitlesel şiddet olaylarına falan gidip devlet eliyle liglerin tatil edilmesi gibi yerlere gidebilir diye korkuyorum zamanla...
İlk cümle ne kadar güldürdüyse

Devamında yazdıkların da bir o kadar üzdü Haydar abi

Korktuğun şeyler İnşallah gerçekleşmez

Geri
Üst Alt