Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Sarpertim kaybettikten sonra tiye alırsın ama baştan direkt rakibi desteklemek pek yoktu. Mesela bjk valerengaya 3-0dan turu verince ciddi üzülmüştüm ama ertesi gün billurumu geçmiştim o ayrı.
Berkant abi adamlar 1 Nisan şakası olarak GS'ye Avrupa'da başarılar dileriz felan diye pankart açıyordu Uefa'yı aldığımız dönemde

Nostalji işini severim ama doğru noktalara parmak basılırsa

Beyler bayanlar 2010 yılına ait fb-ts maçı öncesi bir fbli taraftarın ; inşallahı maşallahı yok yüzde yüz fenerin bu şampiyonluk dedigi videoyu arıyorum. Yer yarıldı içine girdi sanki yok hiçbir yerde arşivinde olan ateşleyebilir mi?

Ha ezeli rakibimize bir de böyle bir bilgi eklemek istiyorum bu sezon şampiyonlar ligi sayesinde hemen hemen Osimhenin bonservisini çıkartmış olduk

Bu da böyle girsin

Berkant abi Fb'nin Sigma mağlubiyeti iyi tiye alınmıştı o dönemde

Bu olay hep böyleydi,toplumdaki gerilimin dozu arttıkça daha görünür hale geldi sadece o kadar

Yok Aziz başlattı yok Ali başlattı diye günah keçisi aramaya gerek yok bence
Katiliyorum. 80'lerin sonlarında daha omer cavusoglu ve ali sen meydanda yokken fener s.prag'a, atalanta'ya elendiginde nasıl sevindigimi hatirlarim. Hele sigma ve cannes maclarinda zevkten 4 köşe olmuştuk. Sadece ben degil cevremdeki arkadaslarimda fener ve bjknin yenilmesini isterlerdi. O yillar sadece trabzona sempati duyulurdu avrupada..

Bilemiyorum, gayrettepede buyumustum, dogma büyüme galatasarayla hep iciceydim, belkide ondan öyle hissetmisimdir.. kimbilir, belkide o yıllar farkli bölge ve sehirlerde böyle hissetmiyordu insanlar. Omer Çavuşoğlu ve Ali Şen geldikten sonra nefretin arttığı konusuna bende katilirim.. ama onlar olmasaydida eninde sonunda bu noktaya gelinirdi, belki sureci hizlandirdilar diyebiliriz..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt