Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.775
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İki Cannes arası bir de Vanspor a yenilmişlerdi..Bunu dedikten kisa bir süre sonra kendi takimi Cannesdan iki macta dokuz gol yiyerek göt olmustu.![]()

Cannes da vurdu Van da vurdu diye manşet vardı hatırlarımİki Cannes arası bir de Vanspor a yenilmişlerdi..
Anlıyam, Van'lıyam, Cannes'lıyam diye dalga geçiliyordu o vakit..
Bu da böyle bir anıdır![]()

Inanilmaz bir kare ya
40 max bence-o kadar bile yoktur.Nerdeyse 10 yasinda cocuk boyutunda yav adam durumundan dolayi. Kafalara baksana60 kilo vardir lan en az
Bu dogru mu acaba?![]()
448 B görüntüleme · 1,7 B ifade | 🎙️ John Duran’ın Rus kanalına verdiği ropörtajı hakkında ne düşünüyorsun? İşi gücü sadece Galatasaray’ı yenmeye çalışmak olan büyük baskılarla gittiğim kulüp oynadığım en küçük kulüp demiş. Ümit Özat: “Terbiyesizlik
🎙️ John Duran’ın Rus kanalına verdiği ropörtajı hakkında ne düşünüyorsun? İşi gücü sadece Galatasaray’ı yenmeye çalışmak olan büyük baskılarla gittiğim kulüp oynadığım en küçük kulüp demiş. Ümit...www.facebook.com
Bu dogru mu acaba?
Fener kan re-van olduCannes da vurdu Van da vurdu diye manşet vardı hatırlarım![]()
FB tarihinin en kötü sezonlarından biri 1994-95,kupada da yarı finalde penaltılarda elemiştik zorlansak daBunu dedikten kisa bir süre sonra kendi takimi Cannesdan iki macta dokuz gol yiyerek göt olmustu.![]()

DoğruBu dogru mu acaba?
olm ben mi paylastim ana spor bultenindeHayır, manipülatör bir renktaşımızın hezeyanları ne yazık ki.
olm ben mi paylastim ana spor bulteninde![]()