Deli55 · 1sa
Bu öküz Hiç bir takımda başarıılı olamaz...
Futbol bilgisi okuduğu kitaplardan ibarettir...
Oyuncu süzemez, karşı takımı hiç süzmez...
Karşı takımı süzmediği için her maç diziliş ve oyuncu seçimi hatası yapar.
Öküzdür çünkü dışardan bu öküze ne anlatsan anlamaz, duvara konuşur gibi olursun okuduğu kitapların doğruluğuna inanır...açıkcası maldır, ve sonuçta kaybeder !
öküz olduğu için sinsi oyuncular onu avcunun içine alır, kötü bile oynasa o sinsi oyuncuları oynatır...
Kısacası bu öküzle başarı mümkün değildir, en az 3 ay evvelden bu öküzü kovup ismail in gelmesi gerektiğini söyledik, ama başkanda öküz ki kovmadı, sonuç günümüz...
DİKKAT EDİN ÖKÜZÜN TRENE BAKTIĞI GİBİ MAÇ İZLİYOR !
Allah bize reziilikler yaşatan tüm öküzlerin belasını versin ! Gerçekten versin, yeter artık !
Mesaj Deli55 tarafından değiştirildi
AlNesKo · 1sa
Hayır burda fanatikleri var …ayıp ediyorsun şu polyanlara
yemenici · 48dk
Yok canım oyuncular kötü o ne yapsın.Ayrıca mesela futbol Kanunu 1.maddede yazıyor Talisca sıçsa da çıkarmayacaksın, seni şampiyonluktan edecek golü yiyen kaleciden vaz geçmeyeceksin diye
cengo1907 · 15dk
Aylardır , Kante - Matteo - İsmail gerçek 3 lü orta sahası ile oynanır puan kazancı maksimum olur dedik , bir kaç maç dışında dala geçer gibi , inatla yapmadı Tedesco . Futboldan anlamayan Yönetim de haftalarca sadece izledi .
Kasımpaşa maçı akşamı İsmail hoca veya Yılmaz hoca getirilse en azından futbol olarak böyle rezil futbollu bir derbi izlemezdik .
Kifayetsizlikte tencere kapak olan Tedesco ve Yönetim gerekeni yapmalı .
cengo1907 · 12dk
Nerden nereye ...Asy de Yapı tarafından 70 dakika 10 kişi futbol oynamak zorunda bırakılmasına rağmen 6s yi ezen İsmail hocanın Fenerbahçesinden bu akşam ki Fenerbahçe ye .
Yabancı hoca hayranları buyrun Jorge , Jose , Tedesco nuzu .
Betman · 12dk
Asensioyu kulübeden çıkarmadı,
sanırsın nikahına alacak!
Kaleci Tarık varken Fenerbahçeye döndükten sonra ilk maçında 2 gol yemiş olan Merti oynattı.
ZATEN MERT HAKAN KENDİNE ELENSE ÇEKTİĞİNDE ONU KOVMAYIŞI İLE BELLİ ETTİ TAKIMDA DİSİPLİN VE DE FORMA ADALETİ OLMAYACAĞINI.
cengo1907 · 11dk
Yönetim en geç Haziran ın ilk haftası olacak şekilde olağanüstü kongre tarihini derhal açıklaması gerekir .
stockton · 9dk
yemenici, Yok canım oyuncular kötü o ne yapsın.Ayrıca mesela futbol Kanunu 1.maddede yazıyor Talisca sıçsa da çıkarmayacaksın, seni şampiyonluktan edecek golü yiyen kaleciden vaz geçmeyeceksin diye
Adı geçmişken, gamsız Talisca, sen de az değilsin! Rize maçında tüm takım aşırı motive oyuna başlamışken gamsız gamsız ortalıkta dolaşıp şutlar çekerek herkesi tek tek düşürdün!
Mesaj Yönetim tarafından değiştirildi
Betman · 5dk
Sezon başında kaçırdığı 2 penaltı ile 2 maçta puan kaybettirdi.
Star Dust · 5dk
Tedesco'nun KARİYERİ NE????
Ben söyleyeyim şu ana kadarki en büyük kariyeri biziz yani Fenerbahçe
Tedesco'yu savunan varsa önce bunu düşünsün.
murat770 · 4dk
Musaba ile başlaması lazımdı. Musaba girdikten sonra o kanattan 10 kişi olmamıza rağmen bir kaç net atağımız oldu. Net Tedesco hatalı bu maçta.
Yellow Submarine · 3dk
Adam burayı Avrupa sanıyor.
Taraftarın istediği ne varsa tersini yaptı.
Korkunç inatçı ve başarısız.
cengo1907 · 3dk
Sadece Tedesco nun gönderilmesi yetmez , Yönetimin en geç Haziran sonu olacak şekilde , derhal olağanüstü kongre tarihini açıklaması doğrusudur .
Mesaj cengo1907 tarafından değiştirildi