Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.434
- 3.473
okullarda çocuklarımızın düzgün eğitim alabilmesi için yabancı beden eğitimi öğretmenleri şarttır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka. Şampiyon olmuş takımın marşını çalmak gayet normal . Fbjk de şampiyon olduktan sonra çalsalar doğal birşey
O meseleye gireceksek ondan önce çözülmesi gereken 50 tane konu var. Bir takımın şampiyonluğu kutlaması akran zorbalığına dönüşmemeli zaten. Şampiyonluk kutlamak güzel ve doğal birşey karşılıklı saygı ile.kamusal alanlar kişisel eğlence ve tatmin yerleri değil
öğrenciler kendi aralarında açsa bişey denilmez ama okul idaresi öğretmen açamaz
akran zorbalığı meselesinin sebepleri ve sonuçlarına bakın çoğu zaman masum görüntüyle başlar
galatasaray ya da başka takım farketmez açılamaz böyle bir şey
bunun bir adım ötesi cami ya da belediye hoparlöründen açmak
Burda fenerli başkan her sene çaldırırdıkamusal alanlar kişisel eğlence ve tatmin yerleri değil
öğrenciler kendi aralarında açsa bişey denilmez ama okul idaresi öğretmen açamaz
akran zorbalığı meselesinin sebepleri ve sonuçlarına bakın çoğu zaman masum görüntüyle başlar
Siyasete girmek gibi olmasın ama genel başkan ne ki bunlar ne olsunŞu herifin yetkili olduğu ve kabul gördüğü bir teşkilattan memlekete hayır gelmesi mümkün mü?
Emre abi çok makul bir insansınhaksız diyemem
benim çocuğuma tersi olsa okay çıkarırım
okullar ego tatmin yeri değil
zaten bir sürü dert var
Okullar kamusal alan kağıt üzerinde, eğlence ve tatmin alanı olmazsa salt öğretim alani olursa çok sıkıcı olur öğrenciler için. Kaç öğretmenle maç konustugunuzu hatırlamaya çalışın, bazen dedikodu yaptığınızı.. safi öğretim yapılsa okullarda çocuk kalmaz. Ben yapar mıydım, yapmazdım ama büyük bir hataymis gibi göstermeye gerek yok.kamusal alanlar kişisel eğlence ve tatmin yerleri değil