Eser Say
Aslan Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.889
- 5.442
- 1.483
Şükür içim rahatladı,gidipte gördüğü zafer yok.
adam yine kaybetti ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükür içim rahatladı,gidipte gördüğü zafer yok.
Bunlarda ve Beşiktaş’ta geçmiş üzerinden uyutma ve algı moda oldu.Yav nasıl domine edecektin Allah aşkına
O sezon bile TS ile 82-82 bitirerek şampiyon oldun
O sezon önce Young Boys'a sonra da UEFA'da PAOK'a elendin
İlk yarı FB için bütün kulvarlar bitmişti,kupadan bile gruplarda sonuncu olarak elenmişlerdi hatta
GS 3 Temmuz'dan 2 ay önce beklenen atılımları yapmaya başlamış,güçlü bir yönetim kadrosu oluşturularak Fatih Terim açıklanmış,Selçuk İnan,Elmander gibi isimler kadroya katılmış bir havaya girmişti bile
Bunlara kalsa GS olduğu yerde oturup seyredecek,sonsuza kadar 22 bin kişilik stadyumda maç yapacak,asla gelir üretecek projeler geliştirmeyecek bunlar da o devasa finansal üstünlüğü kullanarak o şekilde devam edecekti
Kaldı ki 2006 ve 2008 şampiyonlukları 3 Temmuz'dan çok önce geldi,sen GS'nin mali olarak en dipteki döneminde bile 2 şampiyonluk vermiş bir camiasın,yetmemiş Bursaspor'a bile şampiyonluğu vermişsin.Böyle mi kuracaktın dominasyonu?Kursaydın ya tutan mı vardı
Bir de 3 Temmuz'un,FB'nin kadrosuna öyle abartı bir etkisi de olmadı ki.Santos gitti,Lugano gitti,Niang gitti benim bildiğim.Bunların yerine de Yobo geldi,Ziegler geldi,hatta daha o sezon devre arasında 10 milyon basıp Sow'u aldılar.GS'nin 2001 yaz ayında yaşadığı kadrosal anlamdaki yıkımın onda birini bile yaşamadılar 3 Temmuz'da.O dönem GS'de Hagi gitti,Taffarel gitti,Jardel gitti,Popescu gitti,Okan Buruk gitti,Emre B gitti,Ümit Davala gitti,yetmedi kış döneminde Hakan Ünsal gitti,yerine neredeyse tamamı no-name oyuncular geldi.GS o sezon şampiyon olmasını bildi,FB ise 2011-12'de şampiyonluğu son maça kadar taşımasına rağmen sahasında son maçı kazanamadığı için şampiyon olamadı
Nasıl dominasyon yapacaklardı yani en ufak bir somut gerçeklik yok,15 yıldır bıkmadılar aynı kolpaları söyleyip durmaktan yav
Tamam hepimiz taraftarız takımlarımızı seviyoruz ediyoruz ben empati de yapmaya çalışıyorum da,yeter gına geldi temcit pilavı gibi sürekli aynı şeylerin etrafında dönüp durmalarındanBunlarda ve Beşiktaş’ta geçmiş üzerinden uyutma ve algı moda oldu.
Beşiktaş yıllarca Zalad diye uyuttu herkesi, yıllar sonra biri akıl etti de o sezon Tjknin Ankaragücü’ne 10 attığını, tjknin bize 5 kere yenildiğini, 1-0 yensek de şampiyon olunacağını öğrendi.
ya da fenerin 2006 şampiyonluğu mallıktan kaybedilmemiş oldu ki o gün denizliye ezilmişlerdi 90 dk boyunca, uzatmada top oynadılar.
Kendi evlerinde 40 şut atıp Trabzon’u yenemediler ama ne hikmetse Bursa haksız şampiyon oldu.
Süper finale özel tshirtler çıkardılar kesin alacaklardı, herşey hazırdı, yenemeyince polisler olay çıkarmış oldu.
Tüm hikayeleri çarpıtıyorlar sanki biz hiç yaşamadık, hiç görmedik.
Esas sıkıntı o dönem şampiyonluğu o yüzden kaybettiklerini söylemiyorlardı ya da 2006da 2010da 2012de kaybetmelerine bahane bulmuyorlardı bunu Koç başlattı 2020 sonrası hepsine şaibeli demeye başladılar.Tamam hepimiz taraftarız takımlarımızı seviyoruz ediyoruz ben empati de yapmaya çalışıyorum da,yeter gına geldi temcit pilavı gibi sürekli aynı şeylerin etrafında dönüp durmalarından
Hayır gerçekliği de yok dönüp durduğu şeylerin,bir diğer teorileri de 2014-15'te otobüsleri kurşunlanmasa şampiyon olurlarmış,o olayla engellenmiş şampiyonlukları
Yav otobüs kurşunlanmadan önce zaten GS 2 puan önünde liderdi FB'nin,o olay oldu sonra ligler 1 hafta tehir edildi,otobüs kurşunlandıktan sonra oynanan ilk maçlarda biz TS'ye 2-1 yenildik,FB de Bursaspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu bizim 1 puan önümüzde
Kalan haftalarda GS 6/6 yaptı hatta gol bile yemedi ve şampiyon oldu,GS o olaydan önce zaten liderdi,o olaydan çok etkilenip şampiyonluğu verdiğini söyleyen FB ise o olayın akabinde oynanan ilk lig haftasında GS'nin yenilgisiyle liderlik koltuğuna oturdu.
Otobüs kurşunlanması korkunç bir olay,çok şükür o kadar insanlığımızı kaybetmedik bu noktada ben her türlü eleştiririm o olayı ama bu olayın arkasına sığınarak "Şampiyonluk çalındı,şampiyonluğumuz gitti" edebiyatına da dur derim o noktada kimse kusura bakmasın.Yetti artık bunların mızmızlıkları,dikensiz gül bahçesi olacak bunlara,son şampiyonlukları olan 2014 gibi arkadan kovalayan eden kimse olmayacak erkenden 10-15 puan fark olacak,rakipler ya mali ya da idari kaosta olacak,asla ve kat'a hakemler Fenerbahçemiz aleyhine tek bir hatalı taç kararı bile vermeyecek de bunlar şampiyon olmayı becerecek.Hatalı tek bir korner dahi verilse yapı vardır,FB'nin önünü kesmek istiyordur GS lobisi.
Tek bildikleri şey bu edebiyat,bundan besleniyorlar.Bunların şampiyon olmak gibi bir derdi olduğuna da inanmıyorum ben.Bu edebiyatı yaptıkça bundan zevk aldığını düşünüyorum bazılarının
O dönemde de bunları söyleyenler vardı da,bu kadar başarısız olmadıkları için camialarında mainstream-genelgeçer akım olarak karşılık bulamıyordu bu tarz komplo teorileriEsas sıkıntı o dönem şampiyonluğu o yüzden kaybettiklerini söylemiyorlardı ya da 2006da 2010da 2012de kaybetmelerine bahane bulmuyorlardı bunu Koç başlattı 2020 sonrası hepsine şaibeli demeye başladılar.
Yasi yetenler olarak daha neler neler yazarım da ali sen dönemlerinden bile ama gerek yok ,her söylenen dogru ama esas ne gerekli ,bizden unal aysal cesaretinde erden vizyonunda 1 yönetici çıkacak canlı yayında hic beklemedikleri anda uzun uzun yıllar icinde yaptıkları olayları görüntülü belgeli çat çat açıklayacak ondan sonra kudursun dursunlar yani yüzlerine vurmadiklari surece bu algı isleri devam edecek, benim en yakin arkadaşlarım fenerli ve humeyni başkanları olmasıyla birlikte futbol konusmayi kestik ali bunlara herseyi yaptırdı beyinlerini 0 ladi tanrı gibi goruyorlardi adami ,tabi bu durum cok üzücü ama zerre acımıyorum heleki o yeni yetme fenerli piçlere cunku geleceğin gs düşmanı holigani yetistiriliyor hepsi ,cok sevdiğim bir çocuk var tahsilli filan mevzu fener olunca gs icin neler diyorlar terörist Yahudi fetocu neler neler ,eskiden boyle değildi 90larda hatta azizin son yillarana kadarda tam bu kadar değildi o alkolik herif fener kitlesinin hepsini zehirledi empati cümlesi hayatlarında yok ..daha cok şey yazilirda gerek yok bundan sonra da ülkede futbol ortamı düzelmez tam tersi dahada pislesmesi kaos olması işlerine gelir ,3 senedir izlemiyecem birakacam diyorum lanet olası sigara gibi bırakamıyoruz anca azaltiyoruzTamam hepimiz taraftarız takımlarımızı seviyoruz ediyoruz ben empati de yapmaya çalışıyorum da,yeter gına geldi temcit pilavı gibi sürekli aynı şeylerin etrafında dönüp durmalarından
Hayır gerçekliği de yok dönüp durduğu şeylerin,bir diğer teorileri de 2014-15'te otobüsleri kurşunlanmasa şampiyon olurlarmış,o olayla engellenmiş şampiyonlukları
Yav otobüs kurşunlanmadan önce zaten GS 2 puan önünde liderdi FB'nin,o olay oldu sonra ligler 1 hafta tehir edildi,otobüs kurşunlandıktan sonra oynanan ilk maçlarda biz TS'ye 2-1 yenildik,FB de Bursaspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu bizim 1 puan önümüzde
Kalan haftalarda GS 6/6 yaptı hatta gol bile yemedi ve şampiyon oldu,GS o olaydan önce zaten liderdi,o olaydan çok etkilenip şampiyonluğu verdiğini söyleyen FB ise o olayın akabinde oynanan ilk lig haftasında GS'nin yenilgisiyle liderlik koltuğuna oturdu.
Otobüs kurşunlanması korkunç bir olay,çok şükür o kadar insanlığımızı kaybetmedik bu noktada ben her türlü eleştiririm o olayı ama bu olayın arkasına sığınarak "Şampiyonluk çalındı,şampiyonluğumuz gitti" edebiyatına da dur derim o noktada kimse kusura bakmasın.Yetti artık bunların mızmızlıkları,dikensiz gül bahçesi olacak bunlara,son şampiyonlukları olan 2014 gibi arkadan kovalayan eden kimse olmayacak erkenden 10-15 puan fark olacak,rakipler ya mali ya da idari kaosta olacak,asla ve kat'a hakemler Fenerbahçemiz aleyhine tek bir hatalı taç kararı bile vermeyecek de bunlar şampiyon olmayı becerecek.Hatalı tek bir korner dahi verilse yapı vardır,FB'nin önünü kesmek istiyordur GS lobisi.
Tek bildikleri şey bu edebiyat,bundan besleniyorlar.Bunların şampiyon olmak gibi bir derdi olduğuna da inanmıyorum ben.Bu edebiyatı yaptıkça bundan zevk aldığını düşünüyorum bazılarının
2006 demişken şu da varBunlarda ve Beşiktaş’ta geçmiş üzerinden uyutma ve algı moda oldu.
Beşiktaş yıllarca Zalad diye uyuttu herkesi, yıllar sonra biri akıl etti de o sezon Tjknin Ankaragücü’ne 10 attığını, tjknin bize 5 kere yenildiğini, 1-0 yensek de şampiyon olunacağını öğrendi.
ya da fenerin 2006 şampiyonluğu mallıktan kaybedilmemiş oldu ki o gün denizliye ezilmişlerdi 90 dk boyunca, uzatmada top oynadılar.
Kendi evlerinde 40 şut atıp Trabzon’u yenemediler ama ne hikmetse Bursa haksız şampiyon oldu.
Süper finale özel tshirtler çıkardılar kesin alacaklardı, herşey hazırdı, yenemeyince polisler olay çıkarmış oldu.
Tüm hikayeleri çarpıtıyorlar sanki biz hiç yaşamadık, hiç görmedik.