Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

2006 demişken şu da var

Mesela o günden beri o maç tatil edilmeliydi,oynanmamalıydı diyorlar

O maçta olumsuz bazı enstantaneler olduğu doğru peki hakkaten ertelemeyi gerektirecek boyutta mıydı

Hasan Şaş'ın kafasına yumurta atılan,Okan Buruk'a cep telefonu fırlatılan,Gerets'in Terim'in kaç kez alnının yarıldığı Kadıköy deplasmanlarını ne yapacağız peki?

Hangisi tatil edildi bu karşılaşmaların da Denizli-FB maçı tatil edilecekti ki?

Öyle yaralanmalı bir olumsuz olay da olmadı diye hatırlıyorum ayrıca maç esnasında

Yeri gelmişken defalarca yazdım tekrar yazayım. Denizli maçında atılan konfetileri kendilerine komplo (oyun soğusun falan) olarak anlatmaya çalışıyorlar yıllardır. Ben Denizliliyim. O maçta İstanbul'daydım Denizli'de değildim ama ondan önce 2 kez kritik Denizli maçında (biri düşmeme, biri alt ligden yükselme maçı olması lazım ama rakipleri hatırlamıyorum) tribündeydim. Yine öyle diğer maçların sonuçları önemli olduğu son maç durumu vardı ve AYNI KONFETİ OLAYINI Denizli tribünleri o maçlarda da yapmıştı. Maçtan önce birileri geldi o konfetilerden (aslında yazar kasa fişiydi rulo halinde) dağıttı, maç başlayınca atılacak falan dediler ve atıldı. Konfetilerin amacı maçı geciktirip maç sonunu diğer maçların skoruna göre oynayabilme avantajı kazanmak. O yüzden maç başladığı anda atılıyor konfetiler. Çünkü hakemler maçları aynı anda başlatıyor. Ama Denizli'de konfeti atılınca diğer maçlar durmuyor doğal olarak ve Denizli maçı dakikalarca geriden gelmiş oluyor. Amaç oyunu soğutmak olsa neden başlar başlamaz atsınlar zaten? FB dalga dalga gelmeye başlar da atarlar. Yani Denizli tribünleri atıyorum eğer bize beraberlik yetecek gibiyse maç sonunda risk almayalım vs düşüncesiyle attı o konfetileri. Sonucunda da Denizli yenilse bile kümede kalacağı skorlar oluştu diğer maçlarda. Yani son 16dk Denizli kümede kalmayı garantilemiş oynadı aslında. Dolayısıyla FB'ye yaradı konfetiler maç sonunda, Denizli'nin bir amacı kalmadı sahada...

Geri
Üst Alt