Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

galatasaray-sneijder.webp

Yanlışı yok burada 3 e 1 yakalanmış ofsayt çizgisi de yapamaz

Sağ bek ileride sanırım geriye gidip içe kat eden BJK'nin sol kanadı veya sol bekine mi ne çıkmış, o şekilde kovalamasının hocanın isteği olduğunu varsayıyorum. Eğer öyleyse, o zaman hata Gendouzi'de bence... Sağ bekin boşalttığı alana giren Orkun'u takip etmesi gereken, arkasında kalmaması gereken o gibi duruyor... Greenwood da diğer BJK'liyi kovalıyor çünkü... Skriniar da mecbur kaçan santrafora gidecek yani... Biraz karmaşık pozisyon, BJK'lılar FB'nin sağ tarafını dağıtmış resmen herkesi manipüle ederek... Sanki gerekli açığa kapatma görevini yapmayan Gendouzi gibi geldi bana... Sonuçta rakip 10 numarayı tutması gereken ya o ya Kante olmalı... Bu pozisyonda da Orkun onun adamı gibi zaten ama arkadan kovalamakla yetinmiş... Halbuki bek yerini boşaltınca birilerinin onun alanını doldurması lazım, hele oraya rakip orta saha koşu atıyorsa...

Sağ bek ileride sanırım geriye gidip içe kat eden BJK'nin sol kanadı veya sol bekine mi ne çıkmış, o şekilde kovalamasının hocanın isteği olduğunu varsayıyorum. Eğer öyleyse, o zaman hata Gendouzi'de bence... Sağ bekin boşalttığı alana giren Orkun'u takip etmesi gereken, arkasında kalmaması gereken o gibi duruyor... Greenwood da diğer BJK'liyi kovalıyor çünkü... Skriniar da mecbur kaçan santrafora gidecek yani... Biraz karmaşık pozisyon, BJK'lılar FB'nin sağ tarafını dağıtmış resmen herkesi manipüle ederek... Sanki gerekli açığa kapatma görevini yapmayan Gendouzi gibi geldi bana... Sonuçta rakip 10 numarayı tutması gereken ya o ya Kante olmalı... Bu pozisyonda da Orkun onun adamı gibi zaten ama arkadan kovalamakla yetinmiş... Halbuki bek yerini boşaltınca birilerinin onun alanını doldurması lazım, hele oraya rakip orta saha koşu atıyorsa...
Bence Ake'de buyuk hata var pozisyonda. Yerini kaybetmis.

Bu salaklar taliscayi neden gönderdi acaba? Hic birsey oynamasa bile kritik anlarda bir penalti cikariyordu , lukaku Bildigin ndombelesi olur. Iyi hoca kötü kadro , kötü kadro iyi hoca denklemesini bu yil.aziz bozdu ,ikiside kötü ilk üce bile zor girer bunlar. Aziz Yilditim efsanesi etken bitecek bu sezon. Gelde yönetime kizma iki üc öldürücü transfer hamlesi ile nisanda sampiyon.olurduk.

Fb’nin bugünleri en iyi günleri

Asıl film şampiyonlar liginin 2.haftasıyla beraber başlayacak. Ekim-aralık arasındaki o fikstürden 30+ yaş ortalamalı kadro ve başlarındaki marabayla beraber nasıl çıkacaklar göreceğiz

Birde bir kac yildir bunlar türedi ortaya, mac sonu taraftarla reportaj yapanlar. Zaten yenilgi gelmis elbet sinirli olab taraftar olacaktir, bu tur reportajlar ancak kavga cikarir

Geri
Üst Alt