- 18 Eylül 2018
- 16.536
- 12.852
- 1.598
Bunlar topa karpuz muhamelesi yapmış. Komik camia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando Santos'a Godfather editleri yaoiyorlardi daha maça çıkmadanEkli dosyayı görüntüle 335121
Bunlar da ayrı bir mal yemin ederim. Boşuna tinerci demiyoruz. Okan Buruk geldiğinden beri 9 teknik direktör değiştirmişler hala konuşuyorlar.
Gs'lı ile fenerli kavga ederken bana da sövün bana da sövün diyen bi tinerci karikatürü vardı. O karakter bunları çok iyi yansıtıyor.Ekli dosyayı görüntüle 335121
Bunlar da ayrı bir mal yemin ederim. Boşuna tinerci demiyoruz. Okan Buruk geldiğinden beri 9 teknik direktör değiştirmişler hala konuşuyorlar.
Hayir onu gectim hadi fb yi yendin İsmail Kartal gitti diyelim Fatih Tekke tle İtaliano ne alaka daha mac yapmadin adamlarla.Turkiyede hicbir hoca Okan Burugu gonderemez de yaparsa Okan hoca kendini gonderir.Ekli dosyayı görüntüle 335121