GSCimbom

Rakip Takımlarda En Antipatik Bulduğunuz Oyuncu Kim?

Aslan Türkoğlu

Rakip Takımlarda En Antipatik Bulduğunuz Oyuncu Kim? Sayfa 2

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
50
Okunma
3,2K
Sayfa
2/3

En Antipatik Bulduğunuz Oyuncu Kim?

• Olcay Şahan

Oy: 2 4,9%
  • Cenk Tosun

Oy: 0 0,0%
  • Caner Erkin

• Volkan Demirel

Oy: 20 48,8%
  • Ozan Tufan

• Volkan Şen

Oy: 4 9,8%
  • Emre Belözoğlu

Oy: 8 19,5%
  • Diğer

Oy: 1 2,4%
  • Oğuzhan Özyakup

• Gökhan Gönül

• Mehmet Topal

• Kullanılan toplam oy
    41
Nedense boyle sirin gorunup icten pazarlikli serefsizlere nefretim zirve yapiyor ornegin Gonul.

Ayinin, Olcay'in , Caner , Emre gostere gostere yapiyor yani inkar etmiyor ama bu Gonul cok sinsi. fb sampiyonluk yarisi verirken rakibi bjk ile imza atan adamdan korkulur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nedense boyle sirin gorunup icten pazarlikli serefsizlere nefretim zirve yapiyor ornegin Gonul.

Ayinin, Olcay'in , Caner , Emre gostere gostere yapiyor yani inkar etmiyor ama bu Gonul cok sinsi. fb sampiyonluk yarisi verirken rakibi bjk ile imza atan adamdan korkulur

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bunu senelerdir bagirarak soyluyorum eskiden fenerden ayi mi gokhan mi daha cirkef deseler gokhan derim. Efendi adam ayaklari oynayip sahada her turlu cirkefligi yapan bi adam cok antipatik bir tip.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner benim listemin başında olur. Taraftarlık bir yana bir futbolsever olarak sahada böyle futbolcuların olmasını istemem. Lüzumsuz, alakasız şekilde devamlı hakemlere itiraz eder, maç boyu çenesi hiç susmaz. Kamera Caner'e zumlanınca iki tokat atasım geliyor.

Volky hiç olmazsa gol yedi mi eğlendiriyor bizi. beleşoğlu'nun "bittik biz beyler" lafı ve kırmızı karttan sonra Melo'nun ona yaptığı malum hareket aklımda kalacaktır yıllar geçse de, bunların hatırına onu da listemin tepesine koymam. Caner ile alakalı olumlu bir şey hatırlamıyorum zihnimde sürekli itiraz eden hali canlanıyor.

Caner tam bir ittir. Sonra volkan gelir, hemen ardından emre, son olarak gg

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baroni ve luganodan sonrası yok.
muhabbetinden ve cahil abartmasından ötürü potansiyel olarak belki talisca gerçi onunda ayağına eline verdiler :asd22:

Beles adam, ayi oglu ayi ve sari boynozlu diyorum yerlilerden yabancilardan Lugano ve Gattuso

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Geri
Üst Alt