Rakiplerimiz Belli Oldu!

Porto deps yapacak varsa haberleselim

te doy una hostia!!

Cok ortada bir gurup. Acik ara favori degiliz ama bu grupta hic bir takim imkansiz bir isi de yok.

Taraftarligi bir kenara biraksak bile 4 takimda birinci olma ihtimali var.

Hayirlisi diyelim.

Şampiyonlar Ligi'nde madara olmayalım, üçüncü ya da ezilmeden dördüncü olalım kafasından

"forvet nerede başkan şampiyonlar liginde kuradan çıkamayız!!!" kafasına evrildi taraftar. Tuhaf bir milletiz. Kafa çalışmıyor. Duygularımız ön planda!

Şampiyonlar Ligi'nde madara olmayalım, üçüncü ya da ezilmeden dördüncü olalım kafasından

"forvet nerede başkan şampiyonlar liginde kuradan çıkamayız!!!" kafasına evrildi taraftar. Tuhaf bir milletiz. Kafa çalışmıyor. Duygularımız ön planda!

O kadar korkunç ihtimaller arasında böyle bi gruba düştükten sonra o evrilme gayet normal değil mi

Gruptan çıkmanın geliri bizim için muazzam olur ve anca böyle bir gruptan çıkabilirdik yani. Forvet transferinin de onla çok alakası yok zaten CL'yi geçtim ligde bile sıkıntı yaşarız Eren'le sezona girersek..

O kadar korkunç ihtimaller arasında böyle bi gruba düştükten sonra o evrilme gayet normal değil mi

Gruptan çıkmanın geliri bizim için muazzam olur ve anca böyle bir gruptan çıkabilirdik yani. Forvet transferinin de onla çok alakası yok zaten CL'yi geçtim ligde bile sıkıntı yaşarız Eren'le sezona girersek..

12 saat 6 dakika var daha biraz sakin olun hocam. O forvet gelecek.

12 saat 6 dakika var daha biraz sakin olun hocam. O forvet gelecek.

Ben sakinim zaten reis en kötü Muğdat ve Onyekuru oynar artık forvette diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Ama Gomis olayı ve satılmasının ardından forvet transferinin bu noktaya gelmesi çok ciddi skandal. Ağır eleştirileri de hak ediyor açıkçası. Yaptığımız transferlerin maliyetleri açısından fena değildi yine ama berbat bir transfer dönemi geçirdik..

Dun baba takimlardan yirttik diye asiri bir sevinme oldu ama gercek su ki sadece Eren'le 3.luk ve hatta ligde sampiyonluk bile cok zor olacak.

bjk 2 sene clde bayerne kadar bi tane ust duzey takimla oynamadi derken buna sevinmek ilginc baya dalga konusu oldu grup yabancilarda

Evet, rakiplerimiz belli oldu!
Mustafa Cengiz ve A Albayrak!

Geri
Üst Alt