Rakitic Barça'da İddası

Léo Güney

Ulubatlı Souness

79800.jpg

Ispanya'nın önde gelen takımlarından Barcelona'nın, Sevilla'nın orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'in transferini sonlandırdığı öne sürüldü.

İspanyol basınından Marca'da yer alan iddiada, Barcelona'nın Hırvat Ivan Rakitic'in bonservisi konusunda 20 milyon avro ve altyapıda oynayan Denis Suarez'in kiralanması karşılığında Sevilla ile anlaşmaya vardığı belirtildi.Rakitic yıllık net 8 milyon € kazanacağı bildirildi.

Haberde, anlaşmanın ardından Barcelona Asbaşkanı Javier Faus ile spor direktörü Andoni Zubizarreta'nın Sevilla'nın kulüp binasından araçlarına binerek ayrıldığı, resmi açıklamanın akşam saatlerinde yapılmasının beklendiği ifade edildi.

Barcelona'nın Rakitic'in transferinin ardından gelecek sezon kadroda düşünmediği Cesc Fabregas'ın bonservis bedeli konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardığı ve İngiliz temsilcisinin bu transferi ileri saatlerde açıklayabileceği de vurgulandı.

Barça : un salaire galactique pour Rakitic ?

hayatının topunu oynadı herhalde bu yıl ama

barça seviyesinde mi tartışılır

salke zamaninda lincoln'un yerine almisti bunu sonra tutmayinca ucuza sevilla'ya birakti. adamlar cok iyi pazarladi bunu.

Super oyuncu . Barcelona'nin suanki kadrosuyla ne kadar ihtiyaci vardi tartisilir . Ingiltere'ye gitsin cok isterdim .

İyi transfer.

Ama kimi kesecek?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

20 milyıon çok en fazla 15 ederdi ayrıca barcelonada oynayacak tonla adam varken rakiticin alınması çok ilginç.

Buda basel altyapisindan cikma adamlar iyi topcu cikariyor son zamanlarda.Ama ben bu cocugu sevmiyorum lincolnun bir alt versiyonu gibi geliyor gozume daha boyle bisey eksik vitaminsiz ana sudu emmemis gibi ayrica alacagi maas da net 8 fena yani

Rakitic iyi topçuudur.Modriç'te,Real'e giderken tartışılmıştı.Bu arada adam 36 maçta 12 gol 12 asist yapmış.Çok iyi istatistik.Barça'ya da uygun bence.

Yanlız Barça'nın daha çok stopere ihtiyacı var.Macherano gibi bir adamı stoper oynatıyorlar.Mangala da,Barça'ya cuk oturur.

Fabregas abartmasindan cok daha iyi oyuncu bence..Barca adina super hamle Fabragasi da 35 filan Ingiltereye itelicekler ,20 de buna vermisler.

Izlemedim ama su gsc dünya kupası yarışmasında bende aldım dün bu herifi demekki iyi scoutum

Geri
Üst Alt