Rakitic Barça'da İddası

Rakitic nasıl izlenmez yahu. Mağaradan mı çıktınız nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

iyi transfer. stoper ve kanat transfer etsinler.. reus ve tas gibi stoper iyi gider

article-2628670-1DDA545D00000578-256_634x622.jpg

wtf

Fabre Barca ya yakisan bir adamdı, tıpkı Xavi gibi, Iniesta gibi. Onun ayrılıp yerine Rakitic in gelmesine uzuldum, ben Fabre yi gormek isterdim takım da. Ama isin gerçeği Fabre de beklenilenin altında kaldı Barca döneminde, mevkisini bulamadi, gösterebilecegi performansi gosteremedi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ardayı alacaklarına şöyle işlerine yarayacak isimlerle uğraşsınlar... Rakitic-Mbia 2'lisi geçen yıl Avrupanın en formda orta sahalarındandı.. Bence Barca çok yerinde bir transfer yapmış..Oyunu 2 yönlü oynayabilen Barca'nın pas trafiğie direk uyum sağlayacak bir isim..

Fabre Barca ya yakisan bir adamdı, tıpkı Xavi gibi, Iniesta gibi. Onun ayrılıp yerine Rakitic in gelmesine uzuldum, ben Fabre yi gormek isterdim takım da. Ama isin gerçeği Fabre de beklenilenin altında kaldı Barca döneminde, mevkisini bulamadi, gösterebilecegi performansi gosteremedi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabregas yanlış hatırlamıyorsam orta sahada en çok gol atan ve asist yapan isimdi.. Bence beklentileri karşıladı tamamen Messi-İniesta üzerine kurulu bir takımda hele ki bencil Neymar da varken Fabregasın çok parlamasını beklemek hayal olur..

26 yaşındaymış

daha fazla diye biliyormdm iyi transfer ama barça seviyesinde mi meçhul?

Tamam Rakitic cok iyi de Cesc'i gonderip onu almak ne kadar dogru? Keza stoper ve golcu lazim mallar herhalde goremiyorlar.

$

Tamam Rakitic cok iyi de Cesc'i gonderip onu almak ne kadar dogru? Keza stoper ve golcu lazim mallar herhalde goremiyorlar.

$

Rakitic'i 18-20m€'ya alıyorlar. Cesc'i de minimum 30m€'ya göndermeyi düşünüyorlar. Bir nevi kaynak yaratma politikası. Finansal fair play için yapılan doğru bir hamle.

Rakitic'i 18-20m€'ya alıyorlar. Cesc'i de minimum 30m€'ya göndermeyi düşünüyorlar. Bir nevi kaynak yaratma politikası. Finansal fair play için yapılan doğru bir hamle.

Fabregas Xavi gittikten sonra daha degerli olacakti ama. Rakitic o seviyede nasil olur bilemiyorum

$

Geri
Üst Alt