Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Çok Şükür Allaha hiç sıkıntım yok. dahada kolaylaşıyor nedense. ben bu gidişle bir ay degil 3 ay daha tutarım :)

tek uyku var oda iş yüzünden :(

Geri sayım yapıyor musunuz yine? :D

İstanbul'a yaklaşık bir saat var daha :)

Susamadım ama aç oldum resmen :( Midem yanıyor resmen :D

Mersin'e gelmek üzere ben yemeğimi bitirip sigara ve kahvemin zevkini sürerken İstanbul'daki arkadaşlar daha yeni açacaklar:D Afiyet olsun:D

açlıktan midem yanıyo sanki susuzlukmu bu yoksa:D

Allah utandırmasın, işim de ağır olunca oruç çok daha bir hissettiriyor kendini.Ancak burdan arkadaşlarıma bir tavsiyem var, kimler namazını kılar bilemiyorum ancak şu mübarek ayda namazlarınızı geçirmeyin arkadaşlar.Çok çok kaba bir tabir kullanacağım ama namaz kılmadan oruç tutmak sanki bir hayvanı sabahtan akşama kadar aç bırakmak gibi geliyor bana.Dediğim gibi arkadaşlarım sakın beni yanlış anlamasınlar, sadece tuttukları orucun çok daha efdal olması için namaz kılmalarını tavsiye ediyorum.Yine de kendileri bilirler ben sadece bir müslüman olarak üzerime düşeni yapıyorum ve telkinde bulunoyrum.

Allah yardımcınız olsun. Bugün çok sıcaktı lan valla tutanların Allah kabul etsin.

5 dakika ! :D bende kaçarım Allah kabul etsin takımdaşlarım.Orucunu açmış ve açacak olan bütün herkese şimdiden afiyet olsun.

Ben yavaştan kaçar Allah kabul etsin tutanların :)

offff lan çöktüm resmen öküz gibi yedim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt