Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Amin. Rabbim, mekanini cennet eyler insallah...

Bir ramazan ayının daha sonuna geldik. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Konu yarın akşam kitlenecektir.

Oruç tutan herkesin orucunun kabul olması dileğimle.Nice Ramazan'lara...

Amin...

Bir Ramazan ayını daha uğurlayacağız...

ALLAH nice Ramazan aylarına sevdiklerimizle beraber ulaştırsın bizi...:)

Ömrümüzden koca bir Ramazan'da geçip gidiyor.Allah herkesin oruçlarını kabul etsin inşallah.

Son sahur :(

Her zaman engin lütuflarıyla, buhranlı zaman dilimlerinin peşinden de aydınlardan daha aydınlık bayram günlerini yaratan Rabb'imize, ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları adedince hamd ve şükür; hürmetine kâinatın yaratıldığı, sünnetine bütün varlığın hayran kaldığı Efendimiz'e, insanlık âleminin yüz akları olan âline ve ashabına da sonsuz salât ü selamlar ediyor, günlerin nevbahara döneceği demlerin heyecanıyla ümitle bekliyoruz. Nice mübarek zamanlara inşallah...

Amin.. Amin.. Amin..

Her zaman engin lütuflarıyla, buhranlı zaman dilimlerinin peşinden de aydınlardan daha aydınlık bayram günlerini yaratan Rabb'imize, ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları adedince hamd ve şükür; hürmetine kâinatın yaratıldığı, sünnetine bütün varlığın hayran kaldığı Efendimiz'e, insanlık âleminin yüz akları olan âline ve ashabına da sonsuz salât ü selamlar ediyor, günlerin nevbahara döneceği demlerin heyecanıyla ümitle bekliyoruz. Nice mübarek zamanlara inşallah...

Amin.. Amin.. Amin..

Güzel Dua'ya Amin demek kadar güzel bir şey varmıdır Eshabil dostummm...?

Yüzlerce binlerce kez Amin diyorum...

Gönülden haykırıyorum Aminlerimi...

Rabbimiz iki cihanda da saadet nasip eylesin bizlere...:)

Kendim oruç tutmasamda tutan arkadaşların hepsinin orucunu Allah kabul etsin. Bu dönemde yaşanan kardeşlik-birbirini kırmama-ihtiyaçları olanlara yardım etme yılın 12 ayına yayılsın. Tekrardan tutan arkadaşların hepsinin orucu kabul olsun..

İkinci Ramazan'ım oldu GSCimbom'da. Umarım devamı gelecek :)

Herkesin Ramazan ayı boyunca tuttuğu oruçların kabul olması dileğiyle :)

Koskoca Ramazan geçti. Allah herkesin orucunu kabul etsin.

Ne çabuk da geçti bir ay. Ramazanı özleyeceğim. :)

Bir adamin israrla dua etmesini gören Efendimiz(Sav): "Mührü basarsa vacip oldu" buyurunca Ashab'tan bir kisi (Ra) Efendimiz'e (Sav): " Mührü ne ile basarsa ya Rasullah?" diye sordugunda Efendimiz (Sav) " Amin demekle! " buyurmuslardir. Anlasiliyor ki " Amin ", Müminin mührüdür. Öyleyse mührümüzü birkez daha vurmak adina " Rabbimiz iki cihanda da saadet nasip eylesin bizlere... " duana ve arkadaslarimizin dualarina, en icten yanimla "Amin" diyorum.

Amin!

Allah(c.c) tuttuğumuz oruçları yaptığımız tüm ibadetleri dergahı izzetin,de kabul ve kariyn eylesin.Nice ramazanlara,hayırlı ölüme,kevsere,firdevs cennetlerine Rasulullaha erişmek ve Yaratanın cemalini görmek tüm ümmeti muhammede nasip olsun inşallah.

Amin.

Allah(c.c) tuttuğumuz oruçları yaptığımız tüm ibadetleri dergahı izzetin,de kabul ve kariyn eylesin.Nice ramazanlara,hayırlı ölüme,kevsere,firdevs cennetlerine Rasulullaha erişmek ve Yaratanın cemalini görmek tüm ümmeti muhammede nasip olsun inşallah.

Amin.

Amin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt