Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Yarın Bursa'ya dönüyorum İstanbul'un neminden kurtuluyorum bıktım yahu artık.

ALLAH seni napmasın...

Pideciler artık Çöpçatan kuruluşları gibi...:D

Yakubu izledik geçen Ramazan bu senede Şebnemde sıra...:D

Allah, işleri sebebiyle dışarıda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun. Bugün öğlen vakti 1 saatliğine dışarıdaydım ve iftar vaktini zor ettim susuzluktan...

Allah, işleri sebebiyle dışarıda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun. Bugün öğlen vakti 1 saatliğine dışarıdaydım ve iftar vaktini zor ettim susuzluktan...

Abi bir haftadır finallerle uğraşıyorum hayattan soğudum yemin ederim. Bir de İstanbul'un nemi iş yerinde nasıl dayanıyorsun yahu ? Ben bu kadar terlediğim bir yaz hatırlamıyorum, yürüyorum terliyorum, metroya biniyorum kendime geliyorum sonra birdaha iyice mundar oldum :D

Abi bir haftadır finallerle uğraşıyorum hayattan soğudum yemin ederim. Bir de İstanbul'un nemi iş yerinde nasıl dayanıyorsun yahu ? Ben bu kadar terlediğim bir yaz hatırlamıyorum, yürüyorum terliyorum, metroya biniyorum kendime geliyorum sonra birdaha iyice mundar oldum :D

Benim pek şikayet etme hakkım yok. Saat 9 ila 16:30 arasında rahatım ve ekstra bir işim çıkmadığı takdirde uyuma imkanım da oluyor. Ama bu nem hayatımdan bezdirdi. Arkadaş ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz hareket edebiliyorum :D

Benim pek şikayet etme hakkım yok. Saat 9 ila 16:30 arasında rahatım ve ekstra bir işim çıkmadığı takdirde uyuma imkanım da oluyor. Ama bu nem hayatımdan bezdirdi. Arkadaş ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz hareket edebiliyorum :D

Al benden de o kadar...

Resmen eridim yahu...

Gece 35 derece sıcaklık mı olur yahu...:D

Ne iş yapıyorsun Ahmet Abi ? Nasıl uyuyorsun :D Vallahi geçen yıl ondan önceki yıl böyle değildi ben bu kada bunaldığımı hatırlamıyorum. Uyuyorum sabah yastık bile su olmuş oluyor terden yastık kılıfı değiştirmekten bıktım :D Yarın Bursa'ya dönüyorum ama şükür :D

Yani ciddi bir şaşkınlık içerisindeyim.Forumun en küçük üyesi ve sanırsam 15 yaşında bu düşüncesini rahat rahat paylaşıyor.Bayağı gelişmiş bir forum olduk biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt