Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ramazan Ayı Sohbet Başlığı

Protein çok etkili ama mutlak sporla almanız gerekli. Ben bir ara kullandığımda 60 kilodan 70 e çıkmıstım hemde 1.5 ay gibi bir sürede. Ama sonra sakatlık oldu sporu bırakmak zorunda kaldım ve kiloları geri verdim.

Şimdi spor yapamıyorum ama "prakten" adında bir şurup ve "zinko" adında bir çinko hapı aldım. Doktor tavsiyesi ile tabi. Kilo almak için ve 185 boy 60 kiloya sahipken şu anda 73-75 arasında değişiyorum. Ramazandan sonra 80 e kadar cıkabilmeyi umuyorum.

Zinkoyu doktor kontrolunde alabilirsin ama prakten için gerek yok çünkü iştah açıcı bir şurup. Kahvaltıdan sonra bir ölçek içiyorsunuz günde 1 kere ve hayvan gibi iştahınız açılıyor ama dikkat göbek yapabilir :D

Ölüyorum galiba. Hem açım, hemde susadım.

Sahur yapanlara afiyet olsun. Benim daha vaktim var. :D

bu kilolari almak icin cok ugrasmistim, simdiden 2 kilo kaybettim.

yahu aynen ya,body e başladığım zaman 52 kiloydum 3 sene önce şu an 81 e kadar çıktım,ama kilo kaybediyorum,2 saatte bir yemek yiyiyordum,k.çımı yırtarak aldığım kiloları bi kaç günde vermek koyuyo adama.

Hayret bügün hiç kimse oruçlu oruçlu yazmamış :D

ee alıştı artık herkes :D

Son 10 dk sanırım. Ufaktan masa başına geçmeli.

Susuzluk mahfetti bugün...

Allah tutanların orucunu kabul etsin.

yahu aynen ya,body e başladığım zaman 52 kiloydum 3 sene önce şu an 81 e kadar çıktım,ama kilo kaybediyorum,2 saatte bir yemek yiyiyordum,k.çımı yırtarak aldığım kiloları bi kaç günde vermek koyuyo adama.

Oruç tutuyorsan da üzüyorsun orucunu Yuns Can.

Son 10 dk sanırım. Ufaktan masa başına geçmeli.

Susuzluk mahfetti bugün...

Allah tutanların orucunu kabul etsin.

AÇlık bir gram umrumda değil benim de abi.Sadece susuzluk haşat ediyor insanı.Rabbim yardımcımız olsun seneye daha da yazın ortalarına gelecek bu Ramazan.

Az kaldı, vallaha bugün epey acıktım. Ne varsa yiyecem masada. :D

Şöyle bol şerbetli kadayıf dolmam masada bana bakıyor.Napmalı ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt