Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Namco![]()
Bana herkes öyle hitap edemez![]()
![]()
İyi be demiyorum Namık Bey![]()
nerden bulacağım bunu ya ben elleyemem buna
ama çok güzel duruyor gözüm kapalı yerim
![]()
namcoş diyim bende lan![]()
Bizzat bende bulunuyor bunlar. 1 lt koka kola fiyatına kapış kapış, ortak olacaksak üretimi hızlandırayım şimdiden. :ka23: Ne dersin sence'de güzel olmaz mı.?![]()
Temiz bakıyorsundur inşallah ?Kilosu mu ? Tanesi mi ? 1 Lt kola fiyatında ? bize bir kıyak geçersin bak tutarsa ortak olacağız
Evet süper olur.Üretime başla sen.İlk önce forumdakilere içtiririz
![]()
Yok düzine olarak satıyorum, grup olmayı seviyor hayvanlar. Benden temizler keratalar. :ka23: Adlarıda kerata bu arada. 0,5 fiyatına anlaşırız şartlarımı kabul edersen :belkisanırımdüşünmemlazım:.![]()
Grup olmak hımm doğrudur ayırmayalım birbirinden şu mübarek aydaKerata mı adı böcek olacak
tamam olabilir ortak anlaşırız elbet
![]()
Ad (isim, name, όνομα, nom) seç birini işte. Bildiğin ayakkabı keratası değil. Kerata böcek olamaz mı diyosun, keratalarıma saygısızlık etme onların bir ismi var. Salarım üstüne gece kola yerine şerbet olur. :ka23:
Aaa yakışmıyor pek bir cani gördüm seni![]()
Kola işi böyle işte. Bin sekizyüz yıldır koka kolanın tadını nasıl koruduk zannettin. (Şerefsizlerin markasını bi gün sahipleneceğim aklımdan geçmezdi. :ka23: ) Böcekleri vereceğimi zannettin dimi çakal.![]()
ya yeter topici mundar ettiniz![]()
Yaa ama fikir benden çıktı keserim seni !Tamam vermezsen bile ödünç ver ben klonlayıp sana ilk gün ki gibi veririm
![]()