GSC Haber Rams, 6 Galatasaraylı Futbolcuya Çekilişle Daire Verileceğini Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Rams, 6 Galatasaraylı futbolcuya çekilişle daire verileceğini açıkladı.

Dursun Özbek: "Şampiyonlukla beraber futbolculara vermek üzere futbolcular arasında çekiliş yapacağım."

- "5 daire şampiyonluk primi hediye edelim."

Dursun Özbek: "5'i veren 6'yı da verir 6 olsun."

Okan Buruk: “İnşallah oyuncularımız da o daireleri kendi aralarında çekilişle kazanırlar.”

Dursun Özbek: “Çekilişi ben yapacağım.”

Okan Buruk: “Tamam başkanım, sizde her şey. Siz en doğrusunu bilirsiniz.”

Dursun Özbek: "Dün maçı izledim. Ülke olarak gururlandık, ülke olarak büyük sevince boğulduk. 24 sene sonra Dünya Kupası'na katılmak çok önemliydi. Bizim oyuncularımız da oynadı. Bu sefer iki misli gururlandık. Tüm sporuna böyle bir katkı vermek... Amerika'da olmamız tüm Türkiye'yi çok memnun etti. Emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum. İnşallah Amerika'da da başarılı bir dönem geçireceğimizi umuyorum. Başarılı olabileceğimiz bir grup. Nasip olursa gidip orada da canlı izlemek istiyorum."

ben de taraftarlar arasinda verilecek sandim

ah bu zenginler yok mu

Kafayı yemişler yemin ederim kafayı yemişler. Şu çekilişlerin futbolculara villa dağıtmanin daire dağıtmanın amacı ne ulan manyak mısınız siz? Kimse de sormuyor gardaşım siz napiyonuz diye? Bi halt yiyeceniz madem taraftara oynayın forma alana yoube üyelerine vs çekiliş yapın ki gelir artsın.

Galatasaray'lı taraftara diye okudum başta, cok sevindim derken çok saçma olmuş. Çok ihtiyaçları vardı eminim.

Mide bulandırıcı la gerçek çekiliş yapıp 6 taraftara verseler bari
Veren sponsor adamlar reklamlarını yapıyor aslında. GS futbolcusu ile komşu olma şansı diye pazarlama yapacaklar belki de ve çıkan oyuncularda o tanıtımlarında yer alacak. Belli ki tanıtım ve pazarlama stratejisi bu olay. Forumda artık her şeyi eleştirelim her şeyi bilelim çılgınlığı oluşmuş.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt