RAMS Park'ın Yanındaki Park Alanı Tesis Alanına Alındı

Böyle olursa şaşırmam ama burada TR'de düzenlenecek turnuvaya yetiştirmek istiyorlar sanırım o turnuvada da kullanılması için o yüzden voleybol salonunun yetişme ihtimali olabilir gözüyle bakıyorum baskı da yapılabilir çünkü yetişsin diye.
Yaw binayı yapmadan salonu nasıl yapacaklar? Proje için açıklanan renderdeki yuvarlak bina her iki salonu da barındırmayacak mı? Bizimkilerin yalanlarına inanmaya gerek yok. Kemerburgaz’da bina bitti diye Temmuz’da idman yaptırdılar Şubatta anca bitecek

Yaw binayı yapmadan salonu nasıl yapacaklar? Proje için açıklanan renderdeki yuvarlak bina her iki salonu da barındırmayacak mı? Bizimkilerin yalanlarına inanmaya gerek yok. Kemerburgaz’da bina bitti diye Temmuz’da idman yaptırdılar Şubatta anca bitecek
Basket- Voleybol salonu ayrı olacak deniliyordu. Yönetime kalırsa dedikleri tarihe yetişmeme ihtimali zaten kesin gibi olurdu burada şampiyona olduğu için oraya yetişmesi için yönetime ekstra baskı olabilir o yüzden o şampiyonaya yetişebilir diye düşünüyorum.

Zaten 2024'ün yarısındayız nasıl yetiştirecekler

İnanma her denen şeye 1 kere de
Bize kalsa yetişmez ama Türkiye'de voleybol şampiyonası olacağı için zaten salon yapılmasına TVF referans olacaktı. Hem basketbol hem de voleybol gibi tüm sporları kapsayacak şekilde bir salon yaparlar. Bence bu salon işi bu sporlarda kırılma yaratacak.

Bize kalsa yetişmez ama Türkiye'de voleybol şampiyonası olacağı için zaten salon yapılmasına TVF referans olacaktı. Hem basketbol hem de voleybol gibi tüm sporları kapsayacak şekilde bir salon yaparlar. Bence bu salon işi bu sporlarda kırılma yaratacak.
Devletin yaptığı statları da takip ettim. Yine yetişmez.

Bir salon neyine yetmiyor? Barcelonanin hentbol ve basketbol takimi ayni salonda oynuyor.

tüm düşmanlara ragmen dursun ilerliyor

secim dönemi köstek olan şuan destek olmasın

biz amator subeler kapatılsın diyoruz bunlar daha salon falan yapıyor yav.

Kuş çığlıkları başlar şimdi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu almaların da mutlaka bir vermesi vardır. Hele Dursun baştayken

Erkek çocuğun olacak haberini alınca,sevineceğine sünnetinin,askerliğinin,evlenince nerde oturacağının derdine düşmek.

2026 için Ankara'yı bildirmişler zaten. 10.000 kişilik salon

Neyse görürüz 2026'da yetişiyor mu yetişmiyor mu
Tekrar yazıyorum.

Uluslarası bir organizasyon için salon yapılacaksa yetişmeme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Yetişmiyorsa bu salon programda yer almayacak demektir. TVF başkanı kendi söylemişti bu durumu bir röportajında. Ülke siyaseti açısından da bir prestij meselesidir bu işler.

Tekrar yazıyorum.

Uluslarası bir organizasyon için salon yapılacaksa yetişmeme gibi bir durum söz konusu olamaz.

Yetişmiyorsa bu salon programda yer almayacak demektir. TVF başkanı kendi söylemişti bu durumu bir röportajında. Ülke siyaseti açısından da bir prestij meselesidir bu işler.
İşte ben de uluslarararası organizasyon için listeye bildirildiği kesin olmadığı için yetişmez diyorum. Turnuva için yapılacaksa temelin çoktan atılması lazımdı.

Geri
Üst Alt