rams park'taki ülker reklam panoları

Paketli gıdaların çoğu için benzer bir yorum yapılamaz mı peki Targutay abi

Yapılamaz. Geçen Pols gurme diye bi helva aldım elma suyu ile tatlandırılmış, şekeri piyasadakilerden daha az, on numara helvaydı. Koruyucu yok tatlandırıcı yok tahin elma suyu çöven suyu üç beş malzeme ile yapılmıştı

haha atıp veletlik yapan sen değil misin birde velet yaşınla gelip yaş maş dünkü çocuk haddini bil az o vakit. Hala rol mol diyor bela ararcasına sen bilirsin mithatcan sıkıntı yok bana.
Ustam sen insanlara bela olan birisi misin ki, niye bela arayayım senden? Mesajlarına tepki atılmasını istemiyorsan mesaj yazmayabilirsin.

Ustam sen insanlara bela olan birisi misin ki, niye bela arayayım senden? Mesajlarına tepki atılmasını istemiyorsan mesaj yazmayabilirsin.
Yazıp yazmamamın bir önemi yok. Hala haha maha provokasyon işlerindesin. Bende diyorum ki iyi kendin bilirsin. Sabaha kadar burdayım devam et bakalım

Yazıp yazmamamın bir önemi yok. Hala haha maha provokasyon işlerindesin. Bende diyorum ki iyi kendin bilirsin. Sabaha kadar burdayım devam et bakalım
Ustam güldüğüm mesaja haha atarım. Beğendiğime like atarım. Yalan yok, mesajların komik geliyor. Sanal ortamdan ağır abi rollenmesine giren tiplere hep gülerim ben.

Sabaha kadar burada olmanın detayını niye verdin ki şimdi usta?

Ustam güldüğüm mesaja haha atarım. Beğendiğime like atarım. Yalan yok, mesajların komik geliyor. Sanal ortamdan ağır abi rollenmesine giren tiplere hep gülerim ben.

Sabaha kadar burada olmanın detayını niye verdin ki şimdi usta?
ya ne ağır abisi hala provakasyon peşindesin velet gibi prim mi yapacaksın böyle iyi devam et

Geri
Üst Alt