türkiyedeki son nesil gençlik, arabayı yanlamak için alıyor, drift yapıp son ses müzikle caddede gezmek tofaşı ile hava yapmak istiyor.
tofaş dediğin şey araba değil bir kere kimsenin almasını önermem. biraz üstüne koyarak en basit fiat arabalarını alsınlar en azından olası kazada ikiye ayrılmaktan kurtulurlar yaşama şansları istatistiki olarak mevcut olabilir. Küçümsediğimden demiyorum. bugün asgari ücretli birisi bile rahatlıkla opel'in tofaştan daha iyi olan arabalarını alabilir. bi audiyi kısa vade de alamazsınız ama opel gibi bir aracı alırsınız, toyota evet alırsınız. kimsenin tofaş denilen yıkık arabaya binmesini önermem. kimsenin canı bundan önemli değildir. canınızı biraz daha sevin ve lütfen onlara binmeyin. sıradan bir arabayla çarpışsanız sizi ezerler o araba ile, gerek yok.
hanımefendi gemi kaptanıymış, sözlük okurken şöyle bir denk gelmiştim. 15-30 bin tl arasında gelirleri oluyor kaptanların. hava pilotlarından da daha iyi ücret sahibiler. buna lafımda yok. gelir adaletsizliğinin tartışılması gereken yer burası değil. çalışıp almış ve hava atıyorda olabilir, ama bu zeka ile hava atmayı becerememesinide normal karşılamanın yanında sahip olduğu zeka ile gemi kaptanlığına kadar gelip hala da bu işi yapıyor olmasını garipsedim.
ciddiye alınacak bir şahsiyet olmamasına rağmen, milletimiz vajinaperest bir millet olduğu için (erkekler) böyle dişilerinde prim yapmasına kimse bir şey diyemez, öyle bir hakkı türk erkeklerinin bulunmamaktadır.