Ranocchia mi Astori mi?

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Ranocchia-mi-Astori-mi.jpg

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Ranocchia ile anlaşmaya yakın olduğu söyleniyordu fakat İtalyan basınında çıkan haberlere göre sarı kırmızılı ekip rotayı tekrar Davide Astori'ye çevirdi...

Simdi Ünal Aysal aciklama yapmis:

Ünal AYSAL: Ranocchia dışında başka bir tercihimiz daha var. Yarın netleşecek. 24 saat sonra kadromuzda olacak. (Milliyet)

Sanirim bu tercih Astori dir...

Ranocchia mi Astori mi?

Astori

Davide Astori - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

359221.png

Ranocchia

Andrea Ranocchia - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ranocchia.jpg

Doria...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

astori sanırım solak o bir avantaj olur + ranochia ya göre daha hızlı bence seviye olarak eşitler ama astori daha uygun gibi bize..

transfermarkt verilerine göre yorumum ranoççia müzmin sakat senede max.15-16 maça çıkmış.

Ranoccihia bana kalırsa tam bir balon..Her yerde oyun kurabilen defans demişlerde bence alakası yok..Alırsakta umarım kiralık alırız

Ogbonna

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Interlilerin yollamak istemesi ve 3'lü savunmada kotu oldugunu soylemesinden dolayi astori

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla söyle bize her 2 veya 3 senede stopere transfer yaptirmayacak bir adam sart, ikisinden birine hayir demem.

Astori de olur . 2 side eminim Semih ve Chedden kotu degildir .

Defans oyunusuna ihtiyacimiz var, elimizdekiler avrupada basari sagliyacabilecek seviyede degil. Ama zaten elimizdeki defansin 4ü yabanci, ve bu yabanci kisitlamasinda yabanci defans oyuncu almak nekadar manktikli ?

ikisini de izlemedim ama astori demek geldi içimden

ikisinide izlemedim ama isimlerine bakarsak astoriyi seçerim bana daha agresif bir isim gibi geldi :)

Ranoccia daha sıcak geldi bana. başkanın açıklamasıyla rano defteri kapandı sanılmasın. 2 ihtimal var.

Bende iksini izlemedim ama Dortmund'unda Ranocchia'yi istedigini göz önüne alirsak, bence Ranocchia gibi. Dortmund'un iyi transfer yüzdesi cok yüksek. Klopp bos adam istemez pek. Hangisi hayirli ise o olsun soncta.

kompany'den asagisi kesmez beni.

Geri
Üst Alt